Κολωνός – Βιασμός 12χρονης: «Ξηλώθηκε» από τη ΓΑΔΑ ο Αστυνομικός – Είχαν ανταλλάξει «ροζ» φωτογραφίες

Ο Αστυνομικός που κλήθηκε από τους ανωτέρους του να δώσει εξηγήσεις, φέρεται να παραδέχτηκε τις συνομιλίες που είχε με την ανήλικη μέσω chat, υποστήριξε ωστόσο, πως δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Ανήλικη

Ολοένα και ξετυλίγεται το «κουβάρι» στην πολύκροτη υπόθεση για το βιασμό και τη μαστροπεία εις βάρος 12χρονης στον Κολωνό και μάλιστα υπάρχουν και εξελίξεις σχετικά με τον αστυνομικό που συνομιλούσε με το προφίλ του ανήλικου κοριτσιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες o εν λόγω αστυνομικός μετακινήθηκε από την οργανική του θέση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, σε άλλη υπηρεσία εντός της ΓΑΔΑ, χωρίς όμως να έχει ουσιαστικές αρμοδιότητες, καθώς γνωρίζοντας ότι είναι 15 χρόνων, όπως η ίδια του είχε πει, άρα ανήλικη, είχαν ανταλλάξει και «ροζ» φωτογραφίες.

Τι είπε στους ανωτέρους του

Ο αστυνομικός κλήθηκε από τους ανωτέρους του να δώσει εξηγήσεις, φέρεται να παραδέχτηκε τις συνομιλίες που είχε με την ανήλικη μέσω chat, υποστήριξε ωστόσο, πως δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία.

Σε αλλεπάλληλες ερωτήσεις των ανωτέρων του για την υπόθεση και για το ποια είναι ακριβώς η εμπλοκή του, παραδέχτηκε πως σε συνομιλία τους η ανήλικη του είχε πει πως είναι 15 ετών.

Ακόμη, αρνήθηκε πως είχε οποιαδήποτε συνάντηση μαζί της, ενώ τόνιζε διαρκώς πως η «γνωριμία» τους ήταν μόνο μέσω της διαδικτυακής σελίδας.

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ
Ολύμπια Οδός
ΚΥΝΗΓΟΣ
mati