Κωνσταντίνος Αργυρός: Η φωτογραφία με την μητέρα του στο μαιευτήριο
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο παρελθόν, έχει αναφερθεί για τη στιγμή που η μητέρα του μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον ίδιο μαζί με τα δυο του αδέρφια, μια γέννα η οποία είχε γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες εκείνης της εποχής.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ανάρτησε μια σειρά από φωτογραφίες με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας, όπου πρωτοστατεί η μητέρα του, αφού ήταν η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που γέννησε τρίδυμα με εξωσωματική γονιμοποίηση.
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο παρελθόν, έχει αναφερθεί για τη στιγμή που η μητέρα του μπήκε στο μαιευτήριο για να γεννήσει τον ίδιο μαζί με τα δυο του αδέρφια, μια γέννα η οποία είχε γίνει πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες εκείνης της εποχής.
«Με τα αδέρφια μου είμαστε τα πρώτα τρίδυμα που έγιναν με εξωσωματική γονιμοποίηση στην Ελλάδα. Η μητέρα μου τότε είχε πάει και σε εκπομπή της Σεμίνας Διγενή.
Αυτό το πράγμα ήταν σωτήριο για οικογένειες που δεν μπορούσαν να κάνουν παιδιά. Πόσοι άνθρωποι έχουν έρθει στο καμαρίνι μου και μου έχουν πει ότι χάρη στη μητέρα σου μπορέσαμε και κάναμε οικογένεια… Αυτό πήγε την κοινωνία λίγο πιο μπροστά», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κωνσταντίνος Αργυρός.
Δες τις αναρτήσεις του:



Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Προκήρυξη για 19 προσλήψεις Τεχνικών Ειδικών Καθηκόντων στην Πυροσβεστική
Φεστιβάλ Ρυζιού: Στόχος η ενίσχυση της παραγωγής και της προστιθέμενης αξίας
Δεν σε παρακολουθούν μόνο οι smart τηλεοράσεις της LG το κάνουν όλες
Εισαγωγή πληγέντων από φυσικές καταστροφές στην τριτοβάθμια εκπαίδευση για το 2026-2027
Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών: Νέες εικαστικές δράσεις για παιδιά και ενήλικες
