Κωνσταντίνος Πλεύρης: Ο ναζιστικός χαιρετισμός την ώρα που κατέθετε η Μάγδα Φύσσα – «Δεν ντρέπεστε φασίστα;»
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Μάγδας Φύσσα η οποία αναρωτήθηκε : «Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγος; Θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών κρατουμένων».
Σε μια προκλητική κίνηση μέσα στη δικαστική αίθουσα προχώρησε ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού, Κωνσταντίνος Πλεύρης, ο οποίος προχώρησε σε ναζιστικό χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της Μάγδας Φύσσα και ενώ το δικαστήριο δεν είχε ακόμη αποχωρήσει από τη δικαστική αίθουσα.
Αφορμή στάθηκε το σχόλιο της Μάγδας Φύσσα η οποία αναρωτήθηκε : «Είναι πολιτικός κρατούμενος ο Λαγος; Θα τρίζουν τα κόκαλα των πολιτικών κρατουμένων».
Το ακροατήριο ξέσπασε σε χειροκροτήματα με την πρόεδρο να προσπαθεί να επιβάλει την τάξη. Αμέσως, ο Κων. Πλεύρης πήρε το λόγο, λέγοντας «Στο εξωτερικό δεν θα υπήρχε τέτοια φαιδρή εικόνα με χειροκροτητές σε δικαστική αίθουσα».

«Θα τολμούσατε εσείς να χαιρετίσατε ναζιστικά αν ήσασταν στο εξωτερικό;» ήταν η απάντηση της Μάγδας Φύσσα με το δικηγόρο να χαιρετά ναζιστικά.
«Δεν ντρέπεστε φασίστα; Δεν ντρέπεστε τόσα εγκλήματα; Ψοφα ρε» φώναξαν από το ακροατήριο και η δίκη διεκόπη.
Πηγή: newsbeast.gr
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Spotify: Οι γονείς μπορούν πλέον να αφαιρούν τα παιδικά τραγούδια από το προφίλ τους
Εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Αναλήψεως στο Ψαροφάι
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
Τα AirPods 5 είναι τα καλύτερα ανοικτά ακουστικά που έχει βγάλει η Apple
Ο μουσικός κόσμος του ρεμπέτικου στο Διεθνές Φεστιβάλ Πάτρας
