Κωνσταντοπούλου στα δικαστήρια Λάρισας για τη δίκη κατά Μπέου – «Απών, ως συνήθως»
Στα δικαστήρια Λάρισας βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως συνήγορος του Μάρκου Βαξεβανόπουλου και του Στέλιου Λημνιού, στη δίκη κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, για συκοφαντική δυσφήμιση. Με ανάρτησή της σημείωσε ότι ο κατηγορούμενος ήταν απών από τη διαδικασία.
Στα δικαστήρια Λάρισας βρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου, με την ιδιότητα της δικηγόρου, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Μάρκο Βαξεβανόπουλο και τον Στέλιο Λημνιό στη δίκη που έχουν κατά του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου.
Η υπόθεση αφορά το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης, για το οποίο ο Αχιλλέας Μπέος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα, έπειτα από μήνυση των δύο προσώπων.
Η Ζωή Κωνσταντοπούλου γνωστοποίησε την παρουσία της στα δικαστήρια με ανάρτησή της, συνοδεύοντάς την με φωτογραφία από τα έδρανα.
Στην ανάρτηση ανέφερε: «Δικαστήρια Λάρισας, 2ος όροφος! Εκπροσωπώντας σήμερα τον Μάρκο Βαξεβανόπουλο και τον Στέλιο Λημνιό, στην δίκη κατά του Δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου, ο οποίος έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως. Ο κατηγορούμενος σήμερα απών, ως συνήθως…».
Η αναφορά της στην απουσία του Αχιλλέα Μπέου έδωσε πολιτικό και προσωπικό τόνο στην υπόθεση, καθώς η ίδια επέλεξε να τονίσει δημόσια ότι ο δήμαρχος Βόλου δεν παρέστη στη δίκη.

Η υπόθεση της συκοφαντικής δυσφήμισης
Η δικαστική διαμάχη αφορά μήνυση που είχαν καταθέσει ο Μάρκος Βαξεβανόπουλος και ο Στέλιος Λημνιός σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ο δήμαρχος Βόλου είχε ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό, ενώ η υπόθεση συνεχίζεται πλέον ενώπιον της Δικαιοσύνης στη Λάρισα.
Η παρουσία της Ζωής Κωνσταντοπούλου ως συνηγόρου των δύο μηνυτών δίνει επιπλέον δημοσιότητα στη διαδικασία, σε μια υπόθεση που συνδέεται με τη δημόσια αντιπαράθεση γύρω από τον δήμαρχο Βόλου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Δεν θέλουν λιγότερη τεχνητή νοημοσύνη θέλουν να μην την προσέχεις
Η αντιπρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Λένα Αλμπάνη στην στο σπίτι του ποιητή Γιάννη Κουτσοχέρα ΦΩΤΟ
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Όλα όσα φέρνουν τα νέα iPhone: Η άφιξη του iPhone 18 του Ultra και οι τυχαίες διαρροές λογισμικού
Τίμησαν την Παναγιά στην κορυφή του βράχου της Κέρτεζης ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
