Κόρινθος: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στο Καλαμάκι

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης που πνίγηκε στην Κόρινθο μετά την απολογία του.

Κόρινθο,πνίγηκε

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πατέρας της 6χρονης η οποία πνίγηκε την Δευτέρα 22/08/2022 στο Καλαμάκι Κορινθίας. Οι όροι που του επιβλήθηκαν ήταν να παρουσιάζεται το πρώτο πενθήμερο του μήνα στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Θεοδώρων.

Κόρινθος – Πνιγμός 6χρονης: Στον ανακριτή με κατεβασμένο το κεφάλι ο πατέρας

Μόλις άκουσε την απόφαση του ανακριτή και του εισαγγελέα, ο 42χρονος έβαλε τα κλάματα και είπε: «θέλω να μιλήσω με την γυναίκα μου και αν το επιτρέπουν οι συνθήκες να πάω στην κηδεία του παιδιού μου».

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Σπύρο Μπιτσάκο, ο πατέρας ο οποίος απολογήθηκε με υπόμνημα, ισχυρίστηκε ότι την ώρα που γλίστρισε και έπεσε το παιδί μέσα στην θάλασσα, πανικοβλήθηκε και δεν ήξερε τι να κάνει και δεν βούτηξε στο νερό γιατί φοβήθηκε επειδή έχει πρόβλημα στην αναπνοή.

Αρχικά καλούσε απεγνωσμένα σε βοήθεια αλλά μην βλέποντας κανέναν έφυγε από το σημείο για να πάει να πάρει το κινητό του αλλά δεν είχε μπαταρία και πήγε να το φορτίσει λίγο στο σπίτι. Όταν επέστρεψε στο σημείο, σύμφωνα πάντα με τον δικηγόρο του, είδε το κοριτσάκι του στην ακτή με το ζευγάρι πολιτών που το ανέσυραν από το νερό και κατέρρευσε όταν είδε ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ