Κόρινθος: Παραμένει στη ΜΕΘ το αγοράκι 1,5 έτους που έπεσε από μπαλκόνι
Το αγόρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες, Τρίτη (23/5).
Στη ΜΕΘ παραμένει το 1,5 έτους αγοράκι που έπεσε από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του παιδιού, 1,5 έτους.
Το αγόρι υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», που μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες, για να αντιμετωπιστούν οι βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που φέρει, ενώ ακόμα έχει τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα από την πτώση.
Το αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι πρώτου ορόφου, πάνω σε τσιμεντένια επιφάνεια.
Αρχικά, το παιδί μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Έλαβε τις πρώτες βοήθειες, αλλά κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας.
Έτσι, έφτασε στο νοσοκομείο στις 13:40 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τη συνοδεία αναισθησιολόγου από το Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα συνέβη όταν το παιδί ξέφυγε για λίγο από την προσοχή της γιαγιάς του που το πρόσεχε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τουρισμός για Όλους 2026-2027: Δεύτερη ευκαιρία για επιδότηση διακοπών – Ποιοι ωφελούνται
Razer Clio X: Ασύρματο μαξιλάρι κεφαλής με ηχεία και THX Spatial Audio
Ολοκληρώθηκε το τριήμερο για τη νέα σχολική χρονιά από «Το Φωτεινό Αστέρι» ΦΩΤΟ
Συντάξεις: Ποιοι συνταξιούχοι «χάνουν» το επίδομα των 400 ευρώ
SwitchBot Kata Mini: Ένα AI companion robot που ελέγχει το έξυπνο σπίτι
