«Κοριός» παρακολουθήσεων σε Πατρινό πράκτορα της ΕΥΠ

Να επισημανθεί το άριστο επίπεδο συνεργασίας του με τον διευθυντή ασφαλείας της ΕΥΠ Τάσο Παπαγεωργίου, που κι αυτός παρακολουθείτο!

Ειδήσεις Πάτρα

Η στήλη της εφημερίδας «Πελοπόννησος» είχε αποκαλύψει ότι, πλην του ονόματος του πρώην υφυπουργού – βουλευτή Αχαΐας ΝΔ και νυν διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου στην Βουλή, Μιχάλη Μπεκίρη, ένας ακόμη πατρινός συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των παρακολουθήσεων από το κακόβουλο λογισμικό «Predator».

Προχθές, η εφημερίδα Documento, παρουσιάζοντας την τρίτη κατά σειρά λίστα πολιτικών, κρατικών λειτουργών, επιχειρηματιών και δημοσιογράφων, που παρακολουθούνταν τους τελευταίους μήνες, ανέφερε και το ονοματεπώνυμο «Γιάννης Παπαδόπουλος», χωρίς να προσδιορίζεται η ιδιότητά του, αν και πρόκειται για τον προϊστάμενο του Κλιμακίου της ΕΥΠ Πάτρας.

Ο εν λόγω πατρινός «πράκτορας» βρισκόταν μυστικά στο κατόπι επιχειρηματιών της περιοχής, της Ζακύνθου, αλλά και της Αθήνας, ενώ στην ίδια σφαίρα των παρακολουθήσεων που έκανε βρίσκονταν ακόμα και «νονοί» της νύχτας!
Είναι άγνωστο, βέβαια, αν η δράση του γινόταν κατόπιν εντολών ή «αυθαίρετα», ενώ να επισημανθεί το άριστο επίπεδο συνεργασίας του με τον διευθυντή ασφαλείας της ΕΥΠ Τάσο Παπαγεωργίου, που κι αυτός παρακολουθείτο!

Ο λόγος, πάντως, που είχε τεθεί υπό παρακολούθηση ο Πατρινός από κεντρικούς «εγκεφάλους» παραμένει επίσημα αδιευκρίνιστος, αν και εικάζεται ότι οφείλεται στην αγαστή συνεργασία του με τον Τ. Παπαγεωργίου, ένα από τα στελέχη της Κρατικής Υπηρεσίας που αντιδρούσε στις μαζικές παρακολουθήσεις πολιτικών και άλλων προσώπων.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas Zanakis
Kostas Zanakis
2 μήνες πριν

Τώρα, αν στηρίζεστε στο Ντοκουμέντο, σωθήκατε!! Του πληρώνετε και τα πρόστιμα από τα ψέματα του;