Κόροιβος για Χ. Τρικούπη: «Άτυχη στιγμή, δεν θα δεχθούμε σκιές»

Κόροιβος,Χ. ΤΡΙΚΟΥΠΗ,ΣΚΙΕΣ,ΑΤΥΧΗ,ΣΤΙΓΜΗ
Ο Κόροιβος με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στο φιλικό με τον Χ. Τρικούπη το οποίο διεκόπη.
Η ανακοίνωσή του έχει ως εξής:
«Το τμήμα Καλαθοσφαίρισης του Α.Σ.Α Κόροιβος ξεκαθαρίζει προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν προτίθεται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας μας, πόσο δε όταν μιλάμε για ένα φιλικό.
Ο αγώνας με την ομάδα του Χ. Τρικούπη ήταν επίσημος φιλικός αγώνας με 3 ορισμένους διαιτητές, που σημαίνει ότι οι κανόνες παιδείας έχουν εφαρμογή κατά την αντικειμενική κρίση τους.
Η απόφαση της ομάδας του Μεσολογγίου να φύγει από το γήπεδο και να διακοπή οριστικά ο φιλικός αγώνας στέρησε και από τους διαιτητές το δικαίωμα να εφαρμόσουν τους αντίστοιχους κανονισμούς, όπως προβλέπεται.
Σε κάθε περίπτωση παραδεχθήκαμε ότι η λεκτική επίθεση ήταν μια άτυχη στιγμή και ζητήσαμε κατά επανάληψη να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί ο αγώνας, όμως δεν υπήρχε ανταπόκριση.
Αυτό όμως που δεν θα δεχθούμε , είναι σκιές για την στάση και την συμπεριφορά του κόσμου και της έδρας του κλειστού τις Ήλιδας.
Από το 2010 ο Κόροιβος αγωνίζεται σε επίπεδο Α1 και Α2 εθνικών κατηγοριών σε αυτό το γήπεδο που είναι ένα από τα πραγματικά στολίδια του Ελληνικού μπάσκετ και ουδέποτε δημιούργησε επεισόδια και έκτροπα, γι’ αυτό άλλωστε και στα 4 χρόνια της παρουσίας του στην basket league πήρε 3 βραβεία fair play ή αλλιώς «ευ αγωνίζεσθαι»!!!
Τέλος επισημαίνουμε για μια ακόμα φορά ότι δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση με την συμπαθή ομάδα του Χ. Τρικούπη!!!».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ