Κορονοϊός: 2.653 αιτήσεις για τη χορήγηση της αντιικής θεραπείας
Σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα έχουν ήδη παραδοθεί 1.957 συσκευασίες χαπιών σε ασθενείς
Η πανδημία υποχωρεί με αργούς ρυθμούς, ανέφερε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα κατά την ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας, τονίζοντας τη σημασία του εμβολιασμού και της τήρησης των μέτρων προστασίας.
Αναφερόμενη στην αντιική θεραπεία κατά της covid-19, είπε ότι έχουν υποβληθεί 2.653 αιτήσεις χορήγησής της, έχουν ήδη παραδοθεί σε ασθενείς 1.957 συσκευασίες χαπιών, 322 ακυρώθηκαν από τους ίδιους τους ασθενείς και βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία παράδοσης για τις υπόλοιπες συσκευασίες.
Η κυρία Γκάγκα είπε ότι η διαδικασία προχωράει ικανοποιητικά και μέχρι τώρα υπάρχει θετική εικόνα ανταπόκρισης στη θεραπεία. Τις επόμενες εβδομάδες είπε θα έχουμε περισσότερα στοιχεία.
Σχετικά με τις παραδόσεις εμβολίων είπε ότι αναμένουμε την επόμενη εβδομάδα το εμβόλιο της Novavax και τέλος Μαρτίου αναμένεται και το εμβόλιο της Sanofi.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Σχολικό Ημερολόγιο: Όλες οι αργίες για το έτος 2026-2027
Υποσχέθηκαν ότι η ΑΙ θα άλλαζε τη ζωή μας οι άνθρωποι όμως λένε άλλα
Γεμάτη κέφι βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Χόβολης Καλαβρύτων
Η πιο πλήρης λίστα για το Νηπιαγωγείο και το Δημοτικό
Το Netflix κυνηγά YouTubers και το YouTube τους δίνει εκατομμύρια για να μην ανεβάζουν
Πεζοπορία στο Μονοπάτι «Άη Θανάσης» στο Λειβάρτζι Καλαβρύτων ΦΩΤΟ
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
Αρκεί ένα κόλπο για να ξεγελάσεις τους AI agents και δεν χρειάζεται να είσαι χάκερ
