Κορονοϊός: Καμπανάκι ειδικών για τους ανεμβολίαστους
Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις των ειδικών αναφορικά στα ποσοστά των ανεμβολίαστων ενόψει του Σεπτεμβρίου και δεδομένης της επέλασης της μετάλλαξης Δέλτα.
Με τον αριθμό των διασωληνώσεων να αυξάνεται καθημερινά, αγγίζοντας χθες τους 250 ασθενείς, η πίεση στο ΕΣΥ αρχίζει να μεγαλώνει και η μετάλλαξη Δέλτα «δείχνει τα δόντια της».
Η αύξηση των κρουσμάτων προβληματίζει τους ειδικούς ενόψει Σεπτεμβρίου και όπως ανέφερε η Θεοδώρα Ψαλτοπούλου, Παθολόγος, Καθηγήτρια Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», τον Αύγουστο περιμένουμε αναλογικά λίγα κρούσματα ώστε να μπούμε στο φθινώπορο με ένα «χαμηλό νούμερο».
Η καθηγήτρια στάθηκε στους «σκληρούς» δείκτες, κυρίως σε αυτόν με τους θανάτους, που όπως είπε «η καμπύλη των θανάτων είναι αναλογικά μικρότερη, κι αυτό οφείλεται στους εμβολιασμούς».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Μπορεί να εφαρμοστεί η απαγόρευση για τα παιδιά σε YouTube, TikTok και Instagram;
Πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης κάτω από τη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Η Samsung ίσως σε κάνει να αγοράσεις το Galaxy S27 Ultra για αυτή την αναβάθμιση
Ένα δίμηνο γεμάτο αθλητισμό στην Αιγιάλεια
