Κορονοϊός: Πρόστιμα 171.050 ευρώ για παραβίαση των μέτρων
«Λουκέτο» σε 29 επιχειρήσεις – Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με βασικό στόχο τη διασφάλιση της εφαρμογής των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίκεντρο τις περιοχές υψηλού εμπορικού ενδιαφέροντος
Συνολικά 217.733 ελέγχους διενήργησαν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) χθες, Σάββατο, και κατέγραψαν 184 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού. Συνολικά, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 171.050 ευρώ, ενώ 29 επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν σε ολιγοήμερη αναστολή της λειτουργίας τους. Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (111.245).
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους/μη τήρηση αποστάσεων, μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου και μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο στη χώρα.
«Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με βασικό στόχο τη διασφάλιση της εφαρμογής των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίκεντρο τις περιοχές υψηλού εμπορικού ενδιαφέροντος», επισημαίνεται σχετικά.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Η Xiaomi παρουσιάζει τον Xring 03 και ξοδεύει εκατομμύρια για να μη χρειάζεται τους άλλους
Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων Πατρών διοργανώνει εκδηλώσεις
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Νέο AI μοντέλο της Alibaba φτιάχνει κινηματογραφικά βίντεο 30 δευτερολέπτων
Η συγγραφέας Αναστασία Ευσταθίου στον Πλάτανο Ακράτας ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Ο πόλεμος άλλαξε για πάντα: Ρωσικό drone με χειριστή το AI σκότωσε αμάχους
