Κοσμοπλημμύρα στο Royal για τον Μίλτο Πασχαλίδη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλιδη το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Royal

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Μίλτο Πασχαλίδη το βράδυ της Παρασκευής στην Πάτρα ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, μετά από μια μεγάλη καλοκαιρινή περιοδεία, την επανεκτέλεση του οριακού δίσκου του Θάνου Μικρούτσικου «Εμπάργκο» , αλλά και της τέταρτης συγγραφικής του εργασίας, με τίτλο «Ξενοδοχεία» , επανήλθε για να παρουσιάσει ένα πρόγραμμα εφ’ όλης της ύλης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός συγκεκριμένα την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου εμφανίστηκε στο Royal Theater για να μοιραστεί μαζί μας στιγμές από την καριέρα του.

Royal Royal Royal

Ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ο Μίλτος Πασχαλίδης κατάφερε για μια ακόμη φορά να μας παρασύρει όλους σε μια αξέχαστη μουσική περιπέτεια.

Η βραδιά πλημμύρισε από νότες με τα αγαπημένα τραγούδια του Μίλτου Πασχαλίδη να πρωτοστατούν όπως και άλλων συνθετών, ξεσηκώνοντας τον κόσμο σε μία ξέφρενη γιορτή.

Royal Royal Royal Royal

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments