Κώστας Πελετίδης: “Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που πετύχατε το στόχο σας. Συγχαρητήρια και σε εκείνους που έδωσαν τη μάχη αλλά δεν τα κατάφεραν”

“Οι φετινές εξετάσεις έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχατε να αντιμετωπίσετε από τη μια την πανδημία και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν και από την άλλη τα μέτρα με την ελάχιστη βάση εισαγωγής που μόνο αποκλεισμούς φέρουν”, σημειώνει ο δήμαρχος Πατρέων

ΠΕΛΕΤΙΔΗΣ 1

Ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης, σε μήνυμά του με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα ΑΕΙ, αναφέρει:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς που πετύχατε το στόχο σας. Συγχαρητήρια και σε εκείνους που έδωσαν τη μάχη αλλά δεν τα κατάφεραν. Το σπουδαιότερο είναι να μάχεται κανείς και να διεκδικεί και οι νίκες θα έρθουν.

Οι φετινές εξετάσεις έγιναν κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είχατε να αντιμετωπίσετε από τη μια την πανδημία και τα προβλήματα που τη συνοδεύουν και από την άλλη τα μέτρα με την ελάχιστη βάση εισαγωγής που μόνο αποκλεισμούς φέρουν.

Και μαζί με σας αγωνίστηκαν, για να αντεπεξέλθουν σε όλα αυτά και οι οικογένειές σας, που αξίζουν κι αυτές συγχαρητήρια.

Νιώθουμε την ανάγκη να πούμε κι ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους εκπαιδευτικούς και όλους τους εθελοντές του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων, που έκαναν και φέτος δυνατό το να σταθεί ο Δήμος μας αρωγός στην προσπάθεια για μόρφωση, που κάνουν εκατοντάδες παιδιά λαϊκών οικογενειών της πόλης μας.

Είμαστε σίγουροι ότι η κοινωνία στο μέλλον θα σας προσφέρει τη ζωή που σας αξίζει και σε αυτή την προσπάθεια πρέπει να συμβάλλετε και εσείς οι ίδιοι με τους αγώνες σας. Εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε στο πλευρό σας.

Καλή δύναμη και καλή αρχή στη νέα σας ζωή!»

Ακολουθήστε το Pelop.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

20210922 Ν ΦΑΡΜΑΚΗΣ
lioliw
efood dianomeis 36
Χριστίνα Αλεξοπούλου Βήμα Βουλής