Κώστας Ρηγόπουλος στον Peloponnisos FM 104,1: «Η ΔΕΕΠ Αχαϊας της ΝΔ στη μάχη των Ευρωεκλογών»

Η ΔΕΕΠ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας ρίχνεται στη μάχη των Ευρωεκλογών και ο αντιπρόεδρος της Οργάνωσης Κώστας Ρηγόπουλος μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1.

Peloponnisos FM 104 Ο αντιπρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Ρηγόπουλος μίλησε στον Peloponnisos FM 104,1

Σε εκλογική ετοιμότητα μπαίνει, πλέον, η ΔΕΕΠ Αχαϊας της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Χαρακτηριστικά είναι όλα όσα δήλωσε σήμερα στον Peloponnisos FM 104,1 και στην εκπομπή «Μαζί στον αέρα… καλημέρα!» του Κώστα Λαμπρόπουλου, ο αντιπρόεδρος της Νομαρχιακής Οργάνωσης Κώστας Ρηγόπουλος, ο οποίος ζήτησε από όλα τα μέλη και τους φίλους του κόμματος να βρεθούν στην πρώτη γραμμή της μάχης. Μάλιστα, αποκάλυψε ότι στις 10 Μαΐου θα ξεκινήσει τη λειτουργία του εκλογικού κέντρου του κόμματος στη συμβολή των οδών Ερμού και Αγίου Ανδρέου, καθώς επίσης και οι περιοδείες των μελών της ΔΕΕΠ σε όλον τον Νομό Αχαϊας. Σε ό,τι αφορά την έλευση του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πάτρα, η ημερομηνία θα γίνει γνωστή αμέσως μετά το Πάσχα, όπως και το αν θα πρόκειται για μια ευρεία περιοδεία ή για ομιλία στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου.