Κώστας Σβόλης για ΚΟΔΗΠ: Η κοινωνική αναλγησία του Δήμου Πατρέων αποκαλύπτεται
Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση.
Για υποκρισία της δημοτικής αρχής κάνει λόγο ο επικεφαλής της παράταξης “Πάτρα Ενωμένη” όσον αφορά τον ΚΟΔΗΠ σε ανακοίνωσή του.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: “Για να αντιληφθεί ο Πατρινός πολίτης την υποκρισία που διέπει τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Πατρέων, καταθέτω ένα στοιχείο. Το 2012 ο Κοινωνικός Οργανισμός (ΚΟΔΗΠ) κατέβαλλε ως χρηματικά βοηθήματα σε άπορους συμπολίτες μας το ποσό των 83.250,00 ευρώ (κωδικός 6733). Το 2023 μόλις 350,00 ευρώ.
Ούτε καν το προϋπολογισμένο ποσό των 1.500,00 ευρώ δεν δαπανήθηκε.
Υπάρχει, όμως, μια σημαντική διαφορά. Το 2012 δεν ήταν Δημοτική Αρχή η Λαϊκή Συσπείρωση. Δήμαρχος ήταν ο κ. Δημαράς.
Βοηθήστε αυτούς που έχουν πράγματι ανάγκη, κύριοι της Δημοτικής Αρχής, και απολογηθείτε στους πολίτες για την ψευδεπίγραφη κοινωνικής σας αλληλεγγύη”.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Δυτικής Ελλάδας στην παρουσίαση του βιβλίου του κ. Μανιατόπουλου ΦΩΤΟ
Πρόστιμο ΚΤΕΟ και ηλεκτρονική διασταύρωση: 150 ή 400 ευρώ; Τι ισχύει στον ΚΟΚ
TCL και iPhone Duo δείχνουν τον δρόμο και οι matte OLED οθόνες είναι η επόμενη μεγάλη τάση
Στο Διεθνές Συνέδριο «Αρχαία Ελίκη και Αιγιάλεια» ο Μητροπολίτης Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
Τι αλλάζει στο WhatsApp για γονείς και εφήβους: οι νέοι έλεγχοι
