Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»

Οι συναντήσεις του Κώστα Σβόλη με τους ανθρώπους του Προμηθέα και του Απόλλωνα ανέδειξαν θέματα και αιτήματα των ομάδων, για τα οποία μίλησε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας στον Peloponnisos FM 104,1.

Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα» Ο Κώτας Σβόλης επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του Προμηθέα και του Απόλλωνα (φωτογραφία)

Τον απολογισμό του οδοιπορικού του στις εγκαταστάσεις  του Προμηθέα και του Απόλλωνα έκανε ο Κώστας Σβόλης, μιλώντας στην εκπομπή «Εντός-εκτός έδρας» του Προκόπη Κόγκου στον Peloponnisos FM 104,1.

Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»

«Στόχος μας είναι να είμαστε δίπλα στην κοινωνία και τους πολίτες. Ο αθλητισμός είναι κομμάτι της κοινωνίας, οπότε δεν θα μπορούσαμε να μην συναντηθούμε με παράγοντες, προπονητές και αθλητές», δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος της Πάτρας και πρόσθεσε: «Μέχρι τώρα έχουμε πάει στην ΕΣΚΑ-Η, στον ΝΟΠ και τη ΝΕΠ, στον Προμηθέα και στον Απόλλωνα, θα πάμε και σε σωματεία ποδοσφαίρου κι άλλων αθλημάτων και με όσα σωματεία δεν προλάβουμε να συναντηθούμε τώρα, θα τα πούμε σίγουρα αμέσως μετά τις εκλογές ως Δημοτική Αρχή πλέον».

Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα» Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»

Και ο Κώστας Σβόλης συνέχισε ως εξής: «Τα σωματεία χρειάζονται πόρους για να ζήσουν. Λυπάμαι που το λέω, αλλά η Δημοτική Αρχή δεν στηρίζει τα αθλητικά σωματεία της Πάτρας. Εμείς δεσμευόμαστε ότι ό,τι ποσό θα έχουμε στη διάθεσή μας, θα το δίνουμε ισόποσα σε όλα τα σωματεία. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας είναι δίπλα σε όλες τις ομάδες. Αντίθετα, η Δημοτική Αρχή δεν ενδιαφέρεται να είναι δίπλα στα σωματεία. Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις και ζεστό χρήμα στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα. Εμάς μας ενδιαφέρει ο αθλητισμός, είναι το κύτταρο της κοινωνίας. Μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο ερασιτεχνικός αθλητισμός, το παιδάκι που θα μάθει μέσα στο γήπεδο να γίνει σωστός πολίτης. Ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα σε αυτά τα παιδιά και δυστυχώς δεν είναι».

Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»Κώστας Σβόλης στον Peloponnisos FM 104,1: «Ομάδες φέρνουν διανυκτερεύσεις στην Πάτρα και η Δημοτική Αρχή είναι απούσα»

Ο Κώστας Σβόλης απεύθυνε κι ένα κάλεσμα στους πολίτες της Πάτρας: «Δεν μας ενδιαφέρει τι ψήφιζαν και τι ψηφίζουν. Μπορούμε να έχουμε μαζί και συμπολίτες μας από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και άλλα κόμματα. Εμείς αυτό που θέλουμε είναι η κοινή λογική και η πρόοδος του τόπου μας».

Οι επισκέψεις της παράταξης «Πάτρα Ενωμένη» θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συναντήσεις με τους ανθρώπους του Αίολου Αγυιάς, της Θύελλας, της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας, της ΕΑΠ και της ΑΕ Γλαύκου Εσπερου ΑΟΠΑ. Θυμίζουμε ότι ο Κώστας Σβόλης έχει έντονο αθλητικό αποτύπωμα, καθώς είναι, ως γνωστόν, και αντιπρόεδρος στην Ερασιτεχνική Παναχαϊκή.

 

 

Google News Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ