Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Σάκος του μποξ η χαροκαμένη μητέρα
Έχει ενδιαφέρον η νέα τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια.
Δεν έχει ανάμιξη στην υπόθεση, αλλά η εμπειρία του και η νομική του επάρκεια είναι αδιαμφισβήτητες. Ο λόγος για τον γνωστό ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, που πριν 20 μέρες είχε δηλώσει στην «Π», ότι «αν ήταν νομικός εκπρόσωπος της Ρούλας Πισπιρίγκου, θα είχε κλείσει στη φυλακή όλους όσοι με δηλητηριώδη υπονοούμενα θεωρούν ότι είναι ένοχη για τον θάνατο των παιδιών της».
Μεσολάβησε διάστημα τριών εβδομάδων κι έγιναν πολλές, νέες αναφορές για τους θανάτους, που κόβουν την ανάσα της κοινής γνώμης. Η μεγάλη πλειοψηφία των αναφορών κινείται στην κατεύθυνση ότι πίσω από τους τρεις θανάτους κρύβεται κάποιο «εγκληματικό χέρι».
Συνεπώς, έχει ενδιαφέρον η νέα τοποθέτηση Κούγια, που ουδόλως διαφέρει από την προηγούμενη: «Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί δεν πρέπει να βάζεις ΠΟΤΕ μαχαίρι σε καρπούζι αν δεν κάνεις πρώτα αυτή την κίνηση
Το Matrix επιστρέφει: Πότε βγαίνει η 5η ταινία και η ταινία έκπληξη της Warner με τον Jim Carrey
Ελένη Βουλγαράκη: Ξεσπά μετά τις φήμες χωρισμού με τον Φώτη Ιωαννίδη
Τι σημαίνουν οι καφέ άκρες στα φυτά – Το λάθος με το πότισμα
Δέκα χρόνια προόδου με ένα μοντέλο ΑΙ – η ανακάλυψη της Google DeepMind
Ακύλας για τη 10η θέση στη Eurovision: Σίγουρα αδικηθήκαμε, σε καμία περίπτωση δεν το αξίζαμε
«Φίλτρο» της ΑΑΔΕ στις τραπεζικές καταθέσεις: Πότε το χαρτζιλίκι και οι αναλήψεις θεωρούνται κρυφή δωρεά
Το GTA 6 αποκαλύπτεται και το Netflix το δείχνει πρώτο
