Κούγιας για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς»

Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει κάποιες από τις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών στα Τέμπη, μίλησε το πρωί του Σαββάτου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τη χώρα

Κούγιας για σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς»

Η τραγωδία στα Τέμπη έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη χώρα με δεκάδες οικογένειες να ζουν ένα δράμα με την απώλεια των αγαπημένων τους προσώπων.

Τέμπη: 55 οι ταυτοποιημένοι νεκροί – «Μυστήριο» με δείγματα DNA που δεν ταιριάζουν με σορούς
Ο Αλέξης Κούγιας, που έχει αναλάβει κάποιες από τις οικογένειες θυμάτων και τραυματιών μίλησε το πρωί του Σαββάτου στον ΑΝΤ1.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πότε αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη καθώς και το πως θα κινηθεί η διαδικασία για να αποδοθεί δικαιοσύνη σε όποιον ευθύνεται για το τραγικό δυστύχημα.

Όσον αφορά την παρέμβαση Ντογιάκου ο οποίος τόνισε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να ωρεθούν οι ένοχοι όποιοι και αν ειναι αυτοί αναφέρει ότι «η ενέργεια του κ. Ντογιάκου είναι αξιομνημόνευτη. Όλη η διαδικασία, έγκειται στον ανακριτή που θα την αναλάβει».

Σχετικά με το τι του έχουν πει οι γονείς αναφέρει: «Δεν έχω τολμήσει να μιλήσω με τους γονείς, δεν έχουν συζητήσει το παραμικρό μαζί μου. Περιμένουν σε ένα ξενοδοχείο στη Λάρισα να ταυτοποιηθούν οι σοροί», ανέφερε ο δικηγορος και τόνισε πως οι άνθρωποι, πενθούν και η κατάστασή τους είναι πολύ δύσκολη.

«Αν κινηθούν γρήγορα οι διαδικασιες, η δίκη θα ξεκινήσει σε έναν χρόνο», ενώ είπε ότι τον είχε προσεγγίσει και ο σταθμάρχης, κύριος κατηγορούμενος τόνισε ακόμη σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η δίκη.

«Ο κύριος κατηγορούμενος, είναι ο σταθμάρχης και οι κύριοι κατηγορούμενοι, είναι αυτοί που τον επέλεξαν, αν ισχύουν όσα ακούγονται» ανέφερε ακόμη ο δικηγόρος.

Ακολουθείστε τις ειδήσεις του pelop.gr στο

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments