Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης παριστάνει τον ανήξερο για την ακρίβεια

«Πυρά» κατά της κυβέρνησης από τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ

Κουτσούμπας

Πυρά κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας στη διάρκεια της προ ημερησίας συζήτησης στη Βουλή για την ακρίβεια και στην αισχροκέρδεια.

«Πολλοί από τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται θα σκέφτηκαν ότι θα αφήσετε τους καβγάδες για να δώσετε απαντήσεις για την ακρίβεια, ότι θα γίνει ουσιαστική αντιπαράθεση δύο εβδομάδες πριν τις ευρωεκλογές. Μάταια το πίστεψαν για όσους μίλησαν μέχρι τώρα» τόνισε στην αρχή της ομιλίας του.

«Χασμουρητά και απέχθεια φέρνετε στον κόσμο. Ο κ. Μητσοτάκης παριστάνει τον ανήξερο για την ακρίβεια και μιλάει για εισαγόμενη άνοδο των τιμών» τόνισε για να προσθέσει ότι «έχετε προωθήσει την αύξηση των κερδών των μονοπωλιακών ομίλων της ΕΕ».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κουτσούμπας αναφέρθηκε στην εκτόξευση του κόστους του ρεύματος και τόνισε ότι «ψηφίσατε την κοινή αγροτική πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ που είναι – όπως είπε – υπεύθυνη για το υπέρογκο κόστος παραγωγής και την τεράστια απόκλιση τιμών από το χωράφι στο ράφι.

«Οι φόροι αποτελούν το 25% της τιμής των προϊόντων και την ίδια στιγμή ο μέσος μισθός βρίσκεται στα επίπεδα του 2009» τόνισε.