Κόβουν το ρεύμα στη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου
Παρατάξεις τις αντιπολίτευσης ζητούν άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τη ΔΕΥΑΜ.
Προβληματισμός στο Μεσολόγγι για τον ορατό πλέον κίνδυνο αποκοπής ηλεκτρικού ρεύματος στη Δημοτική Επιχείρησης Υδρευσης – Αποχέτευσης (ΔΕΥΑΜ)!
Η πάροχος απέστειλε έγγραφο στη ΔΕΥΑ Μεσολογγίου για παύση εκπροσώπησης και την απορρίπτει ως πελάτη και από την περασμένη εβδομάδα έχει ειδοποιηθεί ο ΔΕΔΔΗΕ να κόψει το ρεύμα εντός 15 ημερών.
Παρατάξεις τις αντιπολίτευσης ζητούν άμεση σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου με αποκλειστικό θέμα τη ΔΕΥΑΜ. Πληροφορίες ακόμη κάνουν λόγο για ενέργειες του δημάρχου Κώστα Λύρου προκειμένου να βρεθεί λύση με τον πάροχο ρεύματος και την ρύθμιση των χρεών. Υπενθυμίζεται ότι η εταιρεία είχε στείλει εξώδικο με το οποίο καλούσε την ΔΕΥΑΜ να πληρώσει εντός 5 ημερών το χρέος των 876.000 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιώργος Μαζωνάκης: Η άγνωστη βοήθεια στον πατρινό Σπύρο Φωκά – Τι είχε γράψει τότε η «Π»
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Το πρώτο «ασθενοφόρο» για χαλασμένα ρομπότ στην Ιαπωνία
Στράτος Τζώρτζογλου: «Μου πέρασε από το μυαλό να αυτοκτονήσω» – Τα τρία χρόνια στο σκοτάδι
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
