Κρίμα γι’ αυτόν τον τεράστιο ΠΑΟΚ
Η νίκη 84-82 δεν ήταν αρκετή, με τους Βάσκους να κρατούν το +7 του πρώτου αγώνα και να κατακτούν το FIBA Europe Cup.
Κρίμα γι’ αυτόν τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα του Μάσιμο Καντσελιέρι κατέθεσε ψυχή και σώμα κόντρα στην Μπιλμπάο, σε ένα «Παλατάκι» βγαλμένο από άλλες εποχές. Παρόλα αυτά, η νίκη 84-82 δεν ήταν αρκετή, με τους Βάσκους να κρατούν το +7 του πρώτου αγώνα και να κατακτούν το FIBA Europe Cup.
Ο ΠΑΟΚ βρέθηκε μπροστά με 79-70, όμως δεν είχε την απαραίτητη ψυχραιμία και έδωσε δικαίωμα στον αντίπαλό του να πλησιάσει στο σκορ και να πάρει τελικά αυτό που ήθελε.
Ο Φρέι απάντησε με τον ίδιο τρόπο και έδωσε «ανάσα» στην Μπιλμπάο, με το σκορ να γίνεται 79-72 χάρη σε βολές του Πάντζαρ.
Ο ίδιος πήγε στη γραμμή μετά από φάουλ του Μπάρτλεϊ και έβαλε άλλες δύο (79-74), με τον Κατσίβελη να κερδίζει τρεις βολές αλλά να βάζει τις δύο (81-74). Ο Φρέι βρέθηκε ανεξήγητα αμαρκάριστος και έβαλε τρίποντο-μαχαιριά (81-77), με τους Μπάρτλεϊ και Ρέινολντς να αστοχούν σε δίποντα.
Ο Ντράγκιτς έβαλε 1/2 βολές (81-78), ο Μπάρτλεϊ πέτυχε ένα δύσκολο τρίποντο (84-80) όμως ο ΠΑΟΚ δεν είχε χρόνο να καλύψει τη διαφορά και έχασε την κούπα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Οι καπνιστές ζουν περισσότερο… αλλά για έναν λόγο που κανείς δεν περίμενε
Pixel 11a: Τα πρώτα renders αποκάλυψαν το νέο οικονομικό Pixel της Google
Παρουσίαση βιβλίου του Άντριου Κάνια στο Πολύεδρο
Ανθρωπομορφισμός στην Τεχνητή Νοημοσύνη: Η σύσταση του Associated Press και η συζήτηση για την ευθύνη
Ερευνητές της AI προειδοποιούν για την superintelligence «Είναι τόσο επικίνδυνη όσο ακούγεται»
