Κρίνονται πολλά σε play-offs και play-outs

Γαλήνη-Νέοι Γλαύκου, Κεραυνός-ΑΕ Ροϊτίκων, ΕΑ Παραλίας-Αραχωβίτικα/Ακταίο και Απολλωνιάδα-Δύμη

play-offs και play-outs,ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ,ΠΟΛΛΑ

Παιχνίδια σημαντικά τόσο για την άνοδο στη National League 2 αλλά και για την παραμονή περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα στην Α1 Κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η σε play-offs και play-outs.
Μάλιστα έχουμε την πρεμιέρα στα ημιτελικά των play-offs.

Στις 20.00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα» θα παίξουν Γαλήνη-Νέοι Γλαύκου και στις 20.30 στο «κλειστό» Αιγίου, Κεραυνός-ΑΕ Ροϊτίκων.

Το σκορ στις νίκες είναι στο 1-1 και στα δύο ζευγάρια, καθώς μεταφέρονται τα αποτελέσματα από την κανονική περίοδο και η πρόκριση στους τελικούς θα κριθεί στις τρεις νίκες.

Στα play-outs στις 20.00 στο «κλειστό» Ροϊτίκων θα παίξουν ΕΑ Παραλίας-Αραχωβίτικα/Ακταίο (2-1 νίκες προηγούνται τα Αραχωβίτικα/Ακταίο) και στις 21.00 στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα, Απολλωνιάδα-Δύμη (2-1 νίκες προηγείται η Δύμη).

Η παραμονή θα κριθεί στις τρεις νίκες, ενώ οι χαμένες των ζευγαριών θα έχουν δεύτερη ευκαιρία για παραμονή. Συγκεκριμένα θα παίξουν μεταξύ τους σε νέα σειρά για μία θέση στην Α1 Κατηγορία.

ΣΚΑΓΙΟΠΟΥΛΕΙΟ-ΠΥΡΣΟΣ ΚΑΙ
ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ-ΤΡΙΤΩΝΑΣ

Συνεχίζονται σήμερα και τα play-offs στην Α2 Κατηγορία. Στις 15.15 στην Κεφαλονιά θα παίξουν Κεφαλληνιακός-Τρίτωνας και στις 18.00 στο Δημοτικό κλειστό γυμναστήριο «Παναγιά Αλεξιώτισσα», Σκαγιοπούλειο-Πυρσός.

Ο Τρίτωνας και ο Πυρσός προηγούνται 2-1 νίκες και η άνοδος κρίνεται στις τρεις νίκες. Αν χρειαστούν τρίτα παιχνίδια θα γίνουν την Κυριακή 19 Μαΐου.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop