Κρήτη: 25χρονος έβαλε φωτιά λόγω ανταγωνισμού!
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.
Η αστυνομία σε συνεργασία με την πυροσβεστική προχώρησε στη σύλληψη ενός 25χρονου για τη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε πριν από δύο 24ωρα στο Βραχάσι Λασιθίου και από την οποία κινδύνεψαν πολίτες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην πλατεία στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης.
Ο νεαρός άνδρας είναι ιδιοκτήτης ταβέρνας στην περιοχή ενώ κατά τη σύλληψή του φέρεται να ομολόγησε την πράξη του λέγοντας ότι το έκανε για ανταγωνιστικούς λόγους.
Για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στο Βραχάσι είχαν επιχειρήσει περισσότεροι από 20 πυροσβέστες αλλά και ομάδες πεζοπόρου τμήματος. Οι φλόγες, μία ανάσα από τον οικισμό, προκάλεσαν πανικό σε όσους εκείνη την ώρα ήταν στην πλατεία για το κρητικό γλέντι που βρισκόταν σε εξέλιξη.
Ο 25χρονος θα οδηγηθεί το Σάββατο ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Καιρός: Μικρή υποχώρηση της θερμοκρασίας, έως 36 βαθμούς – Εξασθενούν οι άνεμοι
Το μυστικό που κρύβουν NETFLIX, Prime, Apple TV και Disney για το 4K που πληρώνετε
Τι σημαίνει όταν επιλέγουμε να φοράμε μόνο μαύρα ρούχα;
Νετανιάχου κατά ΕΕ με φόντο την Κύπρο: «Σιωπά για την τουρκική κατοχή»
Sony και Warner κατά Anthropic: «Η μεγαλύτερη κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας στην ιστορία»
