Κρήτη: 42χρονο έκανε τον διανομέα και μετέφερε λαθραία τσιγάρα
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα καθώς και το δίκυκλο όχημα, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 4.328,96 ευρώ.
Συνελήφθη 42χρονος αλλοδαπός από στελέχη του λιμεναρχείου Ηρακλείου, που διακινούσε λαθραία τσιγάρα.
Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε στην παραλιακή οδό Νεάρχου Ηρακλείου σε ένα δίκυκλο όχημα, με οδηγό τον 42χρονο, ο οποίος φορούσε κράνος εταιρείας διανομών, εντοπίστηκαν εντός της μπαγκαζιέρας του, 70 πακέτα με τσιγάρα καθώς και οκτώ συσκευασίες καπνού των 50 γραμμαρίων έκαστη, τα οποία στο σύνολό τους δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Στη συνέχεια, διενεργήθηκε νόμιμη κατ΄οίκον έρευνα και βρέθηκαν επιπλέον 639 πακέτα τσιγάρων καθώς και 112 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω ανευρεθέντα καθώς και το δίκυκλο όχημα, ενώ οι διαφυγόντες δασμοί ανέρχονται στο ποσό των 4.328,96 ευρώ.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
ChatGPT 80s trend: Αυτό είναι το απόλυτο viral στα social και σας δίνουμε το prompt
Αγιασε τρία σχολεία ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Ιερώνυμος ΦΩΤΟ
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Αυτές είναι οι 22 καλύτερες σειρές που βγαίνουν μέσα στο 2026 σε Netflix, Apple TV, Prime Video, HBO και Disney+
Lady Gaga: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά με τον Μάικλ Πολάνσκι
