Κρήτη: Εντοπίστηκε ο τουρίστας που χάθηκε στον Ψηλορείτη
Ο τουρίστας που είχε πάει για περιήγηση στον Ψηλορείτη, δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.
Εντοπίστηκε περίπου στις 9:30 το πρωί της Δευτέρας ο τουρίστας που είχε χαθεί από το πρωί της Κυριακής στον Ψηλορείτη και για τον οποίο βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της πυροσβεστικής.
Ο τουρίστας εντοπίστηκε στο δρόμο από Νίδα προς Ανώγεια και είναι καλά στην υγεία του ενώ όπως ανέφερε ο ίδιος αποπροσανατολίστηκε λόγω της έντονης ομίχλης που επικρατούσε.
Μάλιστα η κίνηση που όπως φαίνεται τον έσωσε είναι ότι έστειλε μήνυμα στην οικογένεια και το ξενοδοχείο όπου διέμενε ότι είναι καλά αλλά χρειάζεται βοήθεια, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθούν οι αρχές.
Σύμφωνα με το neakriti.gr, η αστυνομία και η πυροσβεστική υπηρεσία ενημερώθηκαν ότι ο 35χρονος τουρίστας που είχε πάει για πεζοπορία στον Ψηλορείτη δεν επέστρεψε στο ξενοδοχείο το πρωί της Κυριακής 24 Οκτωβρίου.
Αμέσως ξεκίνησε επιχείρηση αναζήτησης του περιηγητή στην οποία συμμετείχαν σήμερα Δευτέρα, 25 Οκτωβρίου πυροσβέστες από το Ρέθυμνο, μια ομάδα της ΕΜΑΚ, δύο πεζοπόρα τμήματα και η αστυνομία, δηλαδή συνολικά 25 άτομα.
Επρόκειτο για δύσκολη επιχείρηση λόγω του δύσβατου της περιοχής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Πώς να ξεχωρίσετε ένα AI βίντεο σε 5 δευτερόλεπτα: Τα λάθη που κάνουν τα deepfakes και δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
Εορτασμός της Παναγίας στα Αγράμπελα Αχαΐας ΦΩΤΟ
Γιατί δυσκολευόμαστε να κοιμηθούμε σε ξένο κρεβάτι – Τι αποκαλύπτει η επιστήμη για τον εγκέφαλο
Η Google αποκάλυψε κατά λάθος συσκευή που δεν έχει ανακοινώσει ποτέ
Στον Αγιο Νεκτάριο Καλαβρύτων ο Μητροπολίτης Πτολεμαΐδος Μακάριος ΦΩΤΟ
Αυτά είναι τα 6 φυτά που μπορείτε να φυτέψετε τον Αύγουστο
Κάποιος αγοράζει μαζικά παλιά βιβλία και εταιρείες AI μπαίνουν στο στόχαστρο
