Κρήτη: Εργαζόμενη ξενοδοχείου άρπαξε 7χρονο παιδί
Εργαζόμενη ξενοδοχείου άρπαξε 7χρονο παιδί και το πήρε όμηρο στο δωμάτιό της
Σε αναβρασμό βρίσκεται ξενοδοχείο στο Ρέθυμνο, μετά την αρπαγή ενός 7χρονου παιδιού από εργαζόμενη της επιχείρησης.
Όπως μεταδίδει το τοπικό neakriti.gr, το πρωί της Κυριακής, σε ξενοδοχείο των ανατολικών προαστίων της πόλη του Ρεθύμνου, μία υπάλληλος άρπαξε ένα 7χρονο παιδί και το μετέφερε στο δωμάτιό της.
Ο 7χρονος, ελληνικής καταγωγής, έμεινε για περίπου μία ώρα όμηρος, αλλά κατάφερε να ξεφύγει από το δωμάτιο της εργαζόμενης καλώντας σε βοήθεια.
«Προς μεγάλη ανακούφιση της οικογένειας του 7χρονου η έκβαση της περιπέτειας ήταν θετική ενώ η αλλοδαπή εργαζόμενη συνελήφθη από της ΕΛΑΣ. Διερευνώνται οι συνθήκες υπό τις οποίες έγινε η αρπαγή του παιδιού αλλά και τα κίνητρα της αλλοδαπής» καταλήγει το τοπικό μέσο.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Αγιασμός και νέα συχνότητα για το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Έκθεση Αντωνέλλου στην Πάτρα: «Βλέμματα, Εκφράσεις, Αντανακλάσεις» ΦΩΤΟ
