Κρήτη: Προφυλακιστέος ο 46χρονος οδηγός που χτύπησε και εγκατέλειψε τον ντελιβερά – «Είναι η δεύτερη φορά»
Το περιστατικό που σόκαρε την Κρήτη αλλά και το πανελλήνιο με θύμα τον ντελιβερά έγινε στις 19 Απριλίου, στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.
Στην Κρήτη προφυλακιστέος κρίθηκε ο 46χρονος που τραυμάτισε σοβαρά τον ντελιβερά με το φορτηγάκι του και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο. «Ήταν η δεύτερη απόπειρα», καταγγέλλει το θύμα!
Το περιστατικό που σόκαρε την Κρήτη αλλά και το πανελλήνιο με θύμα τον ντελιβερά έγινε στις 19 Απριλίου, στον παράλληλο της εθνικής οδού Χανίων – Κισάμου, στο ύψος του Βαμβακόπουλου.
Ο οδηγός του μικρού φορτηγού καταδιώχθηκε από άλλους οδηγούς και ακινητοποιήθηκε μέχρι τη στιγμή που κατέφτασε η αστυνομία.
Ο ντελιβεράς υπέστη σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά ευτυχώς μετά τις εξετάσεις στο νοσοκομείο των Χανίων, έλαβε εξιτήριο.
Σήμερα, Σάββατο (22.04.2023), αναφέρει το Creta24.gr , μετά την απολογία του, ο οδηγός κρίθηκε προφυλακιστέος για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Από την πλευρά του ο ντελιβεράς κατέθεσε ότι ο κατηγορούμενος τον είχε απειλήσει επανειλημμένα και μάλιστα ήταν η δεύτερη απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα φέρεται να είχε ερωτική σχέση με τη σύζυγο του κατηγορουμένου, πριν από 12 χρόνια.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επιστροφή ενοικίου 2026: ποιοι δικαιούνται, πόσα και πότε πληρώνεται
Νέα τεχνολογία μειώνει την μυρωδιά των σκουπιδιών ακόμη και τις ζεστές ημέρες
Πρώτη γενική συνέλευση για την ΑΜΚΕ «Αχαϊκό Ελαιόλαδο» στην Πάτρα:
Αυτόνομο mini-drone 40 γραμμαρίων που κυνηγάει κουνούπια παρουσιάζει η ιστοσελίδα Vita Casalese
Roblox, Fortnite και Minecraft δεν είναι τόσο ασφαλή όσο νομίζουμε
