Κρήτη: Τραγωδία με άστεγο που εντοπίστηκε νεκρός στα Χανιά
Άστεγος εντοπίστηκε νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στα Χανιά της Κρήτης
Νεκρός σε εγκαταλελειμμένο κτίριο όπου είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στα Χανιά της Κρήτης, εντοπίστηκε χθες ένας 70χρονος άστεγος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, όλα συνέβησαν το μεσημέρι, όταν περαστικοί είδαν τον άτυχο άνδρα να κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στον Στάλο.
Άμεσα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να τον επαναφέρουν στην ζωή ενώ η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και διαπίστωσε πως πρόκειται για έναν Γερμανό άνδρα, 70 χρονών περίπου, ο οποίος ήταν άστεγος και είχε βρει προσωρινό κατάλυμα στο συγκεκριμένο εγκαταλελειμμένο κτίριο.
Ο θάνατος του πιθανότατα οφείλεται σε παθολογικά αίτια, ωστόσο αυτό θα αποσαφηνιστεί μετά τη νεκροψία – νεκροτομή.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η Meta παραδέχθηκε τον εσκεμμένο εθισμό των παιδιών σε Instagram και Facebook
Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις αγροδιατροφής
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το νέο Lenovo Legion C700: Η έξυπνη απάντηση στο πρόβλημα του κακού Wi-Fi
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
