Κρήτη: «Τρελή πορεία» για φορτηγάκι στο Ηράκλειο
Δύο πεζοί κατέληξαν ελαφρά τραυματισμένοι στο νοσοκομείο ενώ ο μεθυσμένος οδηγός συνελήφθη.
Πανικός προκλήθηκε χθες Κυριακή 6/10 σε κεντρική λεωφόρο στο Ηράκλειο της Κρήτης, εξαιτίας «τρελής πορείας» που ακολούθησε φορτηγάκι, που οδηγούσε μεθυσμένος 58χρονος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 58χρονος οδηγός – έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ – την ώρα που κινούνταν επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα, να παρασύρει δύο πεζούς και να καταλήξει σε βιτρίνα καταστήματος.
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν τους δύο πεζούς – έναν 58χρονο και έναν 37χρονο – και τους μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου με ελαφρά, ευτυχώς, τραύματα.
Την ίδια ώρα, στελέχη της Τροχαίας Ηρακλείου, συνέλαβαν τον μεθυσμένο οδηγό ο οποίος πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Ξενύχτι και διαβήτης: Πώς οι λίγες ώρες ύπνου «τινάζουν» τη γλυκόζη στον αέρα
H Meta στρατολογεί με το αζημιώτο influencers σε δώδεκα χώρες
Λευτέρης Ελευθερίου: Είμαι σε σχέση, το δηλώνω, κρατάω τα πάντα σε χαμηλούς τόνους
Πώς να κρατήσετε τη φέτα φρέσκια για μέρες: Γιατί χαλάει τόσο γρήγορα;
Το Googlebook έρχεται νωρίτερα και η Google χτυπά τα Windows laptops
Εγκαίνια του Πολιτιστικού Κέντρου και εορτασμός της Παναγίας στη Νάσια Καλαβρύτων ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Το λαχανικό που «χαρίζει» μακροζωία – Ποιο είναι και γιατί ξεχωρίζει
GTA 6: Λίγες μέρες πριν την επίσημη αποκάλυψη, οι χάκερ πρόλαβαν τη Rockstar
