Κρήτη: Βγήκε από το νοσοκομείο το βρέφος που κινδύνευσε να πνιγεί στη θάλασσα
Το 13 μηνών βρέφος έλαβε χθες το βράδυ εξιτήριο
Καλά στην υγεία του είναι το βρέφος που κινδύνευσε να πνιγεί σε θάλασσα των Χανίων το απόγευμα της Δευτέρας. Το 13 μηνών βρέφος έλαβε χθες το βράδυ εξιτήριο και πλέον είναι με την οικογένειά του στο σπίτι του.
Χανιά: Παραλίγο τραγωδία με 13 μηνών μωρό σε παραλία– Το έσωσε αστυνομικός
Μία αστυνομικός του έσωσε τη ζωή
Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας στην παραλία των Αγίων Αποστόλων στα Χανιά όταν μία μητέρα πήγε με το 13μηνών παιδί της στη θάλασσα.
Όλα συνέβησαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα όταν το παιδί ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας με αποτέλεσμα εκεί που καθόταν στην άκρη της παραλίας να βρεθεί πεσμένο μέσα στο νερό.
«Ευτυχώς, μία αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ήταν στη θάλασσα με τα παιδιά της αντιλήφθηκε το περιστατικό και ανέσυρε το βρέφος. Του έδωσε τις πρώτες βοήθειες ενώ κάλεσε και το ΕΚΑΒ. Οι διασώστες μετέφεραν στο νοσοκομείο το 13 μηνών βρέφος και κάναμε εισαγωγή – προληπτικά – στην Παιδιατρική. Η κατάσταση της υγείας του ήταν καλή, χάρη στην αστυνομικό που είχε άμεσα αντανακλαστικά. Χθες το βράδυ έλαβε εξιτήριο», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το Netflix ετοιμάζεται να γίνει «super app» τι αλλάζει για τους συνδρομητές
Αντίστροφη μέτρηση για την 23η AGREXA 2026 στην Χαλανδρίτσα
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
Το GTA 6 διαρρέει κομμάτι κομμάτι, ενώ ο leeker βγάζει χρήματα από crypto
Ζώδια σήμερα 25/8: Πάθος, εμμονές και παιχνίδια εξουσίας!
5 λαχανικά που είναι πιο υγιεινά μαγειρεμένα παρά ωμά
Η Tesla ανακοινώνει κάτι μεγάλο για το μέλλον του αυτοκινήτου στις 3 Σεπτεμβρίου
