Κρήτη: Ξυλοφόρτωσε τον ανιψιό του στη μέση του δρόμου
Ο 61χρονος θείος χτυπούσε με μανία τον ανιψιό του στο κεφάλι
Ένα παράξενο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, με το θύμα να καταλήγει στο νοσοκομείο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη μέση του δρόμου, στην Αλικαρνασσό, στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της κρητικής ιστοσελίδας cretapost, χτες το μεσημέρι ο ανιψιός πήγε στο σπίτι του θείου αλλά πριν προλάβει καλά καλά να μπει μέσα στο σπίτι ο μανιασμένος θείος, τού όρμησε, ξυλοφορτώντας τον… Τον χτυπούσε με μανία, σύμφωνα με μαρτυρίες, στο κεφάλι και στο σώμα.
Πρόκειται για τον 61χρονο θείο και ανιψιό ηλικίας 29 ετών. Οι γείτονες που έγιναν μάρτυρες του δραματικού περιστατικού κάλεσαν την Άμεση Δράση η οποία έφθασε στο σημείο και συνέλαβε τον 61χρονο ο οποίος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη.
Παράλληλα διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν τον νεαρό και τον μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου έλαβε τις πρώτες βοήθειες και αποχώρησε καθώς ευτυχώς δεν έφερε σοβαρά τραύματα. Η αστυνομία ερευνά τους λόγους για τους οποίους ο θείος επιτέθηκε στον ανιψιό του.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το μοιραίο λάθος που κάνουμε με το καρπούζι και χαλάει αμέσως: Πώς να το διατηρήσετε φρέσκο και τραγανό
OpenAI: Ο rogue agent παραβίασε και άλλες υπηρεσίες
Το παραδοσιακό πανηγύρι στο Πλατάνι Ρίου ΦΩΤΟ
«Σιωπηλός δολοφόνος» η χοληστερίνη: Η απλή αλλαγή που τη μειώνει δραστικά χωρίς φάρμακα
Προβλήματα στις προπαραγγελίες του Steam Machine: Η Valve ξεκαθαρίζει την κατάσταση
Η Βασιλική Θανοπούλου στην Ακαδημία των Σπορ Πάτρας
Δεν είναι η τουαλέτα: Αυτό είναι το πιο βρώμικο αντικείμενο μέσα στο σπίτι
Welcome to UP 2026 – Το πρόγραμμα της Πανεπιστημιακής γιορτής
