Κριτική Ζαχαριάδη κατά Σπηλιωτόπουλου: Δεν έχει θεσμικό ρόλο

Παράλληλα ο πρώην βουλευτής επιτέθηκε φραστικά σε Θανάση Οικονόμου και Βαγγέλη Αντώναρο

κώστας-ζαχαριάδης

Ενοχλημένος εμφανίστηκε ο πρώην βουλευτής και υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Κώστας Ζαχαριάδης αναφορικά με την εκλογική συνεργασία της Κουμουνδούρου με τον Άρη Σπηλιωτόπουλου, ο οποίος θα αναλύει τις δημοσκοπήσεις.

Μιλώντας στο Action24, ανέφερε ότι «ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο, δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, πρόκειται για έναν σύμβουλο επικοινωνίας με επαγγελματική σχέση. Από που και ως που τοποθετείται ο κ. Σπηλιωτόπουλος ως στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με δηλώσεις του; Εγώ δεν έχω ακούσει φράση παγωτό να σκοτώνει. Ο καθένας να οριστεί και να περιοριστεί στο ρόλο του».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Σπηλιωτόπουλος για να αιτιολογήσει τη φράση του Στέφανου Κασσελάκη πως «υπουργοί σκοτώνουν παιδιά» (σ.σ. αναφορικά με το δυστύχημα των Τεμπών»), είπε χθες ότι «το «σκοτώνει» είναι μια φράση που σε έναν προφορικό λόγο τη λες για την αμέλεια ή και θετικά. Δεν έχετε ακούσει νέα παιδιά να λένε “αυτό το παγωτό σκοτώνει”;».

Ο κ. Ζαχαριάδη ήταν λάβρος επίσης όταν κλήθηκε να σχολιάσει τις δηλώσεις των Θανάση Οικονόμου και Βαγγέλη Αντώναρου περί ενδεχόμενης διαγραφής των Χρήστου Σπίρτζη και Γιώργου Βασιλειάδη. Ο ίδιος χαρακτήρισε «ακατανόητες και βαθύτατα προσβλητικές» τις δηλώσεις αυτές και διερωτήθηκε: «είναι ο κ. Οικονόμου στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Είναι ο κ. Αντώναρος στην Επιτροπή Δεοντολογίας; Θέλει μια προσοχή απέναντι στους ανθρώπους που βρήκε μέσα στο κόμμα. Πρόκειται για «βαθύτατα προβληματική δήλωση». Κάλεσε δε τον κ. Οικονόμου να «ζητήσει συγγνώμη και να το διορθώσει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα κόμμα που λειτουργεί με προγραφές. Που αποσκοπεί αυτό το κλίμα; Έχουμε κομματόμετρο;». Ειδικά για τον Βαγγέλη Αντώναρο, υποστήριξε πως εκείνος έφυγε από ένα κόμμα που οδήγησε την Ελλάδα στη χρεοκοπία και ήρθε σε ένα κόμμα που έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.

Στον αντίποδα, «αυτοί έχουν δώσει τη ζωή τους για αυτό το κόμμα» εξήγησε για τους κυρίους Βασιλειάδη και Σπίρτζη, προσθέτοντας ότι «κανένας δεν έχει το δικαίωμα να το παίζει δικαστής». «Ούτε ο Πρόεδρος έχει αυτό το δικαίωμα στο ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο κ. Ζαχαριάδης, περιγράφοντας πως «η Επιτροπή Δεοντολογίας. Αν έχει πρόβλημα, μπορεί να πάει εκεί», όπως είπε.
 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ