ΚΤΕΛ: Έρχονται 50% εκπτώσεις σε αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς την εορταστική περίοδο

Θα δοθεί έκπτωση για τις μετακινήσεις από και προς τον τόπο κατοικίας τους.

ktel

Τα ΚΤΕΛ θα προχωρήσουν σε έκπτωση 50% στα εισιτήρια των μετακινήσεων για αναπληρωτές και νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς, από και προς τον τόπο κατοικίας τους για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων.

Με έκπτωση 50% θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν την περίοδο των διακοπών των Χριστουγέννων και του νέου έτους προς τον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα.

Την απόφαση έλαβε η Πανελλαδική Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών (ΠΟΑΥΣ), η οποία ανταποκρίθηκε θετικά στη σχετική επιστολή που απηύθυνε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από αίτημα της υφυπουργού Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Ζέττας Μακρή.

Ειδικότερα, στις 22, 23 και 24/12/2022 και στις 7 και 8/01/2023, οι παραπάνω εκπαιδευτικοί λειτουργοί θα μπορούν, με την επίδειξη της υπουργικής απόφασης που αναφέρει την πρόσληψή τους και την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητάς τους, να λαμβάνουν εισιτήρια με έκπτωση 50% από τα εκδοτήρια των υπεραστικών λεωφορείων της Ομοσπονδίας.

Οι δύο υφυπουργοί, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στην ΠΟΑΥΣ για τη θετική ανταπόκρισή της, που συμβάλει και φέτος στην απρόσκοπτη και οικονομικά ευμενή πλήρωση των θέσεων εκπαίδευσης της χώρας.

Google News

Γράψτε το σχόλιό σας

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ