Κτηνωδία στην Εύβοια: Πέταξαν σκύλο στα σκουπίδια νεκροταφείου και του έβαλαν φωτιά
Έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη που διέπραξε τη φριχτή αυτή πράξη
Αγρια κτηνωδία έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου έξω από το κοιμητήριο της Νέας Λαμψάκου στη Χαλκίδα της Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες του eviathema.gr αγνωστος πέταξε μέσα σε κάδο απορριμμάτων του κοιμητηριού σκύλο και στη συνέχεια έβαλε φωτιά και τον έκαψε.
Κάτοικοι ειδοποίησαν τις αρμόδιες αρχές και άμεσα στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας Χαλκίδας, ο Πρόεδρος της κοινότητας Γιάννης Μακρίδης, ο τοπικός σύμβουλος Γιάννης Συγγελάκης και η αντιδήμαρχο Ληλαντίου Ευαγγελία Παλαιολόγου.
Αφού κατασβέσθη η πυρκαγιά, ανασύρθηκε η σορός του άτυχου ζώου και έγινε σκανάρισμα για τσίπ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό του δράστη που διέπραξε τη φριχτή αυτή πράξη.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Γιατί τα κουνούπια τσιμπάνε εσάς και όχι τους άλλους;
Το αδιέξοδο της Meta και τα smart glasses
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο νοσοκομείο για επέμβαση
Ρεύμα: Ποια τιμολόγια συμφέρουν και ποια κρύβουν ρίσκο – Η μεγάλη ανατροπή
Το Blade Runner 2099 έχει επιτέλους trailer και ημερομηνία – όλα όσα ξέρουμε
Φουρέιρα: Καλοκαιρινές οικογενειακές στιγμές στο πλευρό του Μποτία ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Πότε μπαίνουν τα χρήματα στους λογαριασμούς
Βίκυ Κουλιανού: Πόζαρε με μπικίνι στη Μύκονο ΦΩΤΟ
