Κύκλωμα με πλαστές ταυτότητες: Ακόμα τρεις κατηγορούμενοι στη φυλακή
Συνολικά από τους 20 κατηγορούμενους, έξι οδηγήθηκαν στις φυλακές και οι υπόλοιποι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Ακόμα τρία φερόμενα μέλη του κυκλώματος ελληνοποιήσεων, μέσω πλαστών ταυτοτήτων και διαβατηρίων, οδηγήθηκαν στις φυλακές.
Πρόκειται για τον 61χρονο φερόμενο εγκέφαλο στον οποίο αποδίδεται ότι ο αποφάσιζε, σχεδίαζε, συντόνιζε και επόπτευε τη δράση της οργάνωσης και τον θετό του γιο καθώς και τον διοικητή τμήματος ασφαλείας στη Δυτική Αττική, ο οποίος φέρεται να είχε επικοινωνίες με τον αρχηγό του κυκλώματος και να τον συνέπραττε στην έκδοση των ταυτοτήτων.
Οι υπόλοιποι τέσσερις κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Συνολικά από τους 20 κατηγορούμενους, έξι οδηγήθηκαν στις φυλακές και οι υπόλοιποι 14 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
H Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής Πάτρας στη συναυλία του Γιώργου Θεοφάνους
Αλλαγή ώρας 2026: Κυριακή 25 Οκτωβρίου, ποια ρολόγια θέλουν χειροκίνητη ρύθμιση
Η Sony Music ζητά να κατέβουν 260.000 AI deepfake τραγούδια διάσημων καλλιτεχνών
Αγιασμός στο Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αλισσαίων ΦΩΤΟ
ΔΥΠΑ: Δωρεάν εργαστήρια JobReady στην Κέρκυρα στις 16 Οκτωβρίου για την ένταξη στην αγορά εργασίας
