Κύπρος: Βρέθηκε νεκρός τουρκοκύπριος στις φυλακές – Κούρδος τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου
Ο νεκρός είναι ο Τουρκοκύπριος Tansu Cidan ο οποίος διέμενε στις ελεύθερες περιοχές και ήταν παντρεμένος με Ελληνοκύπρια με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά.
Νεκρός βρέθηκε ένας κρατούμενος ηλικίας 41 ετών στις Κεντρικές Φυλακές της Κύπρου και όπως διαπιστώθηκε είχε κακοποιηθεί από συγκρατούμενο του.
Ο νεκρός είναι ο Τουρκοκύπριος Tansu Cidan ο οποίος διέμενε στις ελεύθερες περιοχές και ήταν παντρεμένος με Ελληνοκύπρια με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά.
Δράστης φέρεται να είναι Κούρδος της Τουρκίας.
Από τη νεκροψία στη σορό του Τουρκοκύπριου διαπιστώθηκε ότι έφερε πολλαπλά τραύματα σε ολόκληρο το σώμα του και πιθανότητα ο θάνατος επήλθε από εσωτερική αιμορραγία. Σήμερα θα γίνει η νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Εγκαίνια της συλλογής πλαστινοποιημένων δειγμάτων του Εργαστηρίου Ανατομίας του Πανεπιστημίου Πατρών
Το Sony WH-CH730N και το WH-CH530 καταφθάνουν με εντυπωσιακή μπαταρία
Ύπνος με σουτιέν: Επιτρέπεται ή κάνει κακό στο στήθος;
Πρυτάνεις επισκέφθηκαν το περίπτερο του ΕΑΠ στην ΔΕΘ
Το Sony WH-1000XM4C φέρνει Bluetooth 6 και ανανεωμένο ήχο
