Κυριάκος Μητσοτάκης: «Είμαι πεισματάρης, μεθοδικός και ανυπόμονος

«Το TikTok δεν είναι μόνο χαβαλές, περνάμε και μηνύματα» σημείωσε μεταξύ άλλων

Κυριάκος,Μητσοτάκης,πεισματάρης

Έναν πιο προσωπικό τόνο έδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξή του στον Alpha και στον Νίκο Μάνεση το πρωί του Σαββάτου, αναφερόμενος σε σημεία του χαρακτήρα του καθώς και στο TikTok.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για τα πρoτερήματά του και μειονεκτήματά του, καθώς και για τον αυτοσαρκασμό του μέσα από τα βιντεάκια του στο TikTok.

Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός το μεγαλύτερό του προτέρημα, είναι ότι είναι πεισματάρης, επίμονος και μεθοδικός όταν βάζει στόχους.

«Είμαι ανυπόμονος… Θα ήθελα να είχα περισσότερη υπομονή μερικές φορές», είπε ο κ. Μητσοτάκης σχετικά με τα ελαττώματά του και στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Έχω δουλέψει πολύ για να είμαι πιο δεκτικός στην κριτική, αλλά έχω δουλειά ακόμη να κάνω, όπως όλοι μας».
Για τον αυτοσαρκασμό του στα Social Media, δήλωσε ότι «το Tik Tok μου έδωσε τη δυνατότητα να δει κάποιος το ποιος είμαι έξω από την πολιτική σκηνή».

«Είκοσι χρόνια είμαι στην πολιτική και πάντα άκουγα ότι από κοντά είμαι διαφορετικός, κάτι που με προβλημάτισε. Το να μπορείς να αυτοσαρκάζεσαι και να μην παίρνεις τον εαυτό σου τόσο στα σοβαρά, είναι ένδειξη καταρχάς ότι μπορείς να ακούσεις κριτική», επεσήμανε.
Και σημείωσε: «Από αυτή την άποψη το TikTok είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Δεν είναι όμως μόνο χαβαλές το TikTok, περνάμε και μηνύματα μέσα από αυτό».

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop