Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στηρίξει την Αρμενία
Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Αρμένιο ομόλογο του, Νικόλ Πασινιάν.
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην 3η Σύνοδο της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας στη Γρανάδα, συναντήθηκε με τον Αρμένιο ομόλογο του, Νικόλ Πασινιάν.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, κατά τη συνάντηση τους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νικόλ Πασινιάν συζήτησαν για τις εξελίξεις σχετικά με το Ναγκόρνο – Καραμπάχ, με τον Πρωθυπουργό να εκφράζει την πλήρη στήριξη και αλληλεγγύη της Ελλάδας στον αρμενικό λαό και επανέλαβε την ετοιμότητα της χώρας μας να στηρίξει την Αρμενία, τόσο διμερώς, όσο και στο πλαίσιο της ΕΕ.

Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης απηύθυνε πρόσκληση στον Πασινιάν να επισκεφθεί την Αθήνα.
Ο κ. Μητσοτάκης συναντήθηκε και με τον Πρωθυπουργό της Γεωργίας, Ιρακλί Γκαριμπασβίλι, με τον οποίο συζήτησαν την ευρωπαϊκή προοπτική της Τιφλίδας, την οποία η Ελλάδα στηρίζει, καθώς και την ενίσχυση των διμερών σχέσεων.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Υπουργείο Παιδείας: Νέο ενιαίο πλαίσιο αξιολόγησης και πιστοποίησης για όλα τα ΑΕΙ
Αγιασμός και νέα συχνότητα για το ραδιόφωνο της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας ΦΩΤΟ
Η Οδύσσεια του Elon Musk απέναντι στον Christopher Nolan – Δείτε το πρώτο επεισόδιο
Δολομίτες: Το λιώσιμο των παγετώνων αποκαλύπτει εκατοντάδες εκρηκτικά του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου
Ζώδια σήμερα 28/10: Σελήνη σε σύνοδο με τον Ουρανό στους Διδύμους!
