Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η συνεργασία μας με την Εκκλησία ήταν και παραμένει στενή – Πιο επίκαιρα από πότε τα λόγια Ιερώνυμου»
«Θέλω να τονίσω ότι η συνεργασία μας με την Εκκλησία θεσμικά ήταν, είναι και παραμένει στενή» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τη δήλωση – απάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον Κυριάκο Βελόπουλο.
Το μήνυμα πως η θεσμική συνεργασία του κράτους με την Εκκλησία είναι στενή έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από το Δήλεσι, κατά την επίσκεψή του με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στον παιδικό σταθμό Ευαγγελισμός της Θεοτόκου, που έχει δημιουργήσει η εκκλησία.
«Θέλω να τονίσω ότι η συνεργασία μας με την Εκκλησία θεσμικά ήταν, είναι και παραμένει στενή» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, λίγο μετά τη δήλωση – απάντηση του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου στον Κυριάκο Βελόπουλο.
Τόνισε μάλιστα ότι «μπαίνοντας στη Μεγάλη Εβδομάδα τα λόγια του Αρχιεπισκόπου για αγάπη και σεβασμό είναι πιο επίκαιρα από ποτέ».
Ο κ. Μητσοτάκης αφού συνεχάρη τον αρχιεπίσκοπο για το σπουδαίο κοινωνικό έργο της εκκλησίας, επεσήμανε ότι «προσβλέπουμε στο κοινωνικό αποτύπωμα της εκκλησίας που συμπληρώνει τις κρατικές δομές».
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Εάν τρως αυτό το φρούτο κάθε μέρα μπορεί να μειώσεις την χοληστερίνη σου»
Η Tesla «σκότωσε» αθόρυβα ένα από τα πιο φιλόδοξα προϊόντα της
Αντάμωμα στο λιβάδι της Λουκά στο Βραχνί ΦΩΤΟ
Τουρισμός για Όλους: Πότε η κλήρωση για τα voucher
Οι κινηματογράφοι εξετάζουν απαγόρευση των smart glasses της Meta
Πολιτιστική εκδήλωση των Μιτοπολιανών στο Μαζαράκι ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ
Έκτακτο επίδομα παιδιού: Ποιοι θα λάβουν 150 ευρώ στο τέλος του μήνα
Φορτίζει σε τρία λεπτά και δεν πιάνει φωτιά: Η μπαταρία που αλλάζει τα πάντα
