Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στη Βρετανία
Ο «Ιπτάμενος» Ολλανδός που ξεκίνησε από την pole position ήταν εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία
Απόλυτος κυρίαρχος και στο Grand Prix της Βρετανίας ο Μαξ Φερτάπεν!
Ο «Ιπτάμενος» Ολλανδός που ξεκίνησε από την pole position ήταν εκείνος που είδε πρώτος την καρό σημαία σε έναν εντυπωσιακό και με αρκετές συγκινήσεις αγώνα στην ιστορική πίστα του Σίλβερστοουν!
Εκπληκτική και άκρως εντυπωσιακή ήταν η εκκίνηση του βρετανικού Grand Prix, με τις ανανεωμένες McLaren να δείχνουν τα… δόντια τους και τις άγριες διαθέσεις τους από νωρίς!
Με το που έσβησαν τα κόκκινα φώτα, ο Λάντο Νόρις «βούτηξε» στην ευθεία και την πρώτη στροφή, αφήνοντας τον Μαξ Φερστάπεν στη 2η θέση, με τον τρίτο Πιάστρι να καταδιώκει σαν… τρελός τον Ολλανδό! Μάλιστα, ο Νόρις ανέβασε τη διαφορά από τον Μαξ πολύ γρήγορα πάνω από το 1 δευτερόλεπτο μέσα σε πανδαιμόνιο από τους χιλιάδες συμπατριώτες του που βρίσκονταν στις εξέδρες!
Αφού ξεπέρασε το αρχικό «σοκ», ο Φερστάπεν «ροκάνισε» τη διαφορά και εκμεταλλευόμενος και το DRS, πήρε πίσω την πρωτοπορία του αγώνα στον 5ο γύρο του αγώνα, προσπερνώντας τον Νόρις με «βουτιά» στα φρένα πάνω στην στροφή.
Μέχρι και τον 12ο γύρο, οι δύο McLaren… γέμιζαν τους καθρέπτες του Μαξ, ο οποίος από εκείνο το σημείο και έπειτα βελτίωσε το γυρολόγιό του, ανεβάζοντας τη διαφορά κοντά στα 5-6 δευτερόλεπτα. Στις πιο πίσω θέσεις, οι δύο Ferrari και οι δύο Mercedes έδιναν τη δική τους μάχη για ένα καλύτερο πλασάρισμα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Tα dopamine sites κατακλύζουν το διαδίκτυο και τα πάντα κοστίζουν 0 ευρώ
Ο εορτασμός της Παναγίας στις Ιτιές Πατρών
Μην πετάτε το νερό από το κλιματιστικό: Οι 3 χρήσεις που θα σας γλιτώσουν χρήματα
Σκύλοι με αισθητήρες και AI εντοπίζουν καρκίνο με ακρίβεια πάνω από 90%
Madonna: Γενέθλια στην Κέρκυρα πάνω σε σκάφος ΒΙΝΤΕΟ
ΕΕΤΑΑ: Βγαίνουν τα οριστικά αποτελέσματα για τα voucher παιδικών σταθμών
Η LG φτιάχνει ανθρωποειδές ρομπότ και η NVIDIA του δίνει μυαλό
