Λαμπερό κάλεσμα για την Αννα Μαρία Ρογδάκη

Με τη σφραγίδα του PR man Γιώργου Ντάβλα

 

Λαμπερό

Μια λαμπερή εκδήλωση με αφορμή την υποψηφιότητα της Αννας Μαρίας Ρογδάκη ως ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας διοργάνωσε ο γνωστός PR man Γιώργος Ντάβλας, επικεφαλής της εταιρείας DAVLAS AND PARΤNERS CREATIVE PR, και στενός φίλος της κορυφαίας Ελληνίδας Event designer/planner, το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας.

Λαμπερό

Γιώργος Ντάβλας,Άννα Μαρία Ρογδάκη,Φαίη Σκορδά

Λαμπερό

Άννα Μαρία Ρογδάκη

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πανέμορφο κτήμα που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, και συγκεκριμένα στον Δήμο Ερυμάνθου, και το «παρών» στο event έδωσαν περισσότεροι από 150 προσκεκλημένοι. Εκεί βρέθηκε και η γνωστή παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά, που με την παρουσία της διάνθισε τη βραδιά. Μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν φίλοι και συνεργάτες της Αννας Μαρίας Ρογδάκη, μέλη της ΕΓΥΠΑ και γνωστοί δημοσιογράφοι. Η ανταπόκριση της πρόσκλησης του γνωστού PR man έδωσε και το στίγμα της απήχησης που έχει η υποψηφιότητα της Αννας Μαρίας Ρογδάκη ενόψει και των ευρωεκλογών που πλησιάζουν.   

Λαμπερό

Άκια Σταμάτη,Αγγελικλη Κολλυροπούλου,Άννα Μαρία Ρογδάκη και Ελισάβετ Ιωσηφίδη

Ο Γιώργος Ντάβλας τραγούδησε για τους καλεσμένους σε άκρως εορταστικό κλίμα. Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, με τους δημιουργικούς στολισμούς της Rogdaki Events Trademark να πρωταγωνιστούν, μετατρέποντάς το σε ένα ονειρικό σκηνικό εξωτικής ατμόσφαιρας και πολυτέλειας, όλα τα στοιχεία μαζί συνέθεσαν ένα μεγαλοπρεπές σκηνικό, προσδίδοντας επιβλητική αίγλη και λάμψη στη βραδιά!

Λαμπερό

‘Αννα Μαρία Ρογδάκη και Γιώργος Ντάβλας

Οι φωτογραφίες αποτυπώνουν το κλίμα της επιτυχημένης εκδήλωσης.

Λαμπερό

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα πανέμορφο κτήμα που βρίσκεται λίγα μόλις χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα

Λαμπερό

Το «παρών» στο event έδωσαν περισσότεροι από 150 προσκεκλημένοι

Λαμπερό

Αθηνά Χρυσανθοπούλου,Άννα Μαρία Ρογδάκη,Άννα Μαστοράκου,Δώρα Βανταράκη