Λάμπης Παπαδόπουλος: Θα παραμείνω πιστός στρατιώτης των Εμπόρων

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος για την επανεκλογή του στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

 

Παπαδόπουλος

Τις δημόσιες ευχαριστίες του για την επανεκλογή του στο ΔΣ της Ομοσπονδίας εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αιγιαλείας Λάμπης Παπαδόπουλος: «Μεγάλη μου τιμή που επανεκλέχθηκα για δεύτερη φορά στο Δ.Σ της Ομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας Πελοποννήσου και νδ Ελλάδας, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας & Ιθάκης.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Γιώργο Βαγενά για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει εδώ και τέσσερα χρόνια. Ποτέ δεν έβαλα το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από τα προβλήματα των συναδέλφων μου. Ποτέ δεν κοίταξα καρέκλες και αξιώματα ούτε ήταν ο αυτοσκοπός μου. Θα παραμείνω πιστός στρατιώτης και θα συνεχίζω να αγωνίζομαι και να πιέζω με ανιδιοτέλεια για τα προβλήματα των Εμπόρων, αλλά και του Δήμου και των συμπολιτών μου απ’ όποιο μετερίζι με τοποθετήσουν.
Τους ευχαριστώ για άλλη μια φορά δημόσια, καθώς αυτοί είναι η κινητήριος δύναμη για να συνεχίσω τον αγώνα για το καλό του Εμπορίου και της επιχειρηματικότητας αλλά και του τόπου μου που δυστυχώς συνεχίζει να φθίνει και να απαξιώνεται»!