Λάκης Γαβαλάς: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι σαν λατέρνα της Πλάκας»
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις εκπομπές μόδας, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.
«Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks παθιάζεται με ορισμένα κορίτσια και μισεί κάποια άλλα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.
Στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου» και τον Ηλία Σκουλά μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς. Ο γνωστός σχεδιαστής απάντησε, μεταξύ άλλων, για τις εκπομπές μόδας, αλλά και τη Σοφία Χατζηπαντελή.
«Μερικές φορές παρακολουθώ το My Style Rocks και στεναχωριέμαι γιατί κλαίνε τα κορίτσια. Οι εκπομπές μόδας δεν εκπροσωπούν τη μόδα. Η μόδα δεν έχει χαζομάρες και κατινιές, είναι περήφανη και περπατά κορδωτή. Η κριτική επιτροπή του My Style Rocks παθιάζεται με ορισμένα κορίτσια και μισεί κάποια άλλα. Τα κορίτσια είναι μαριονέτες του κόνσεπτ», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.
Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στη συνέχεια: «Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι σαν λατέρνα της Πλάκας».
View Video – no integration ID provided
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το σφουγγάρι της κουζίνας που χρησιμοποιούμε όλοι κρύβει δύο απρόσμενους κινδύνους
Η Meta παραδέχθηκε τον εσκεμμένο εθισμό των παιδιών σε Instagram και Facebook
Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε διεθνείς εκθέσεις αγροδιατροφής
Τι ώρα πληρώνονται σήμερα οι συντάξεις Σεπτεμβρίου
Το νέο Lenovo Legion C700: Η έξυπνη απάντηση στο πρόβλημα του κακού Wi-Fi
Ντόλι Πάρτον: Μουσική, φιλανθρωπία και επιχειρηματικότητα – Ο ρόλος που δεν θέλησε ποτέ
Ούτε στο ψυγείο, ούτε στη φρουτιέρα: Το μυστικό για να διατηρήσεις τις μπανάνες φρέσκες για εβδομάδες!
iPhone: Πώς να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας σε νέα συσκευή
