Λαμία: Έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ
Στριφογύρισε από τη σφοδρή πρόσκρουση το αυτοκίνητο, που λίγο έλειψε να «βρει» σε κολώνα της ΔΕΗ, κάτι που θα είχε θλιβερές συνέπειες.
Ένας άνθρωπος τραυματίστηκε από την τρελή πορεία ενός αυτοκινήτου τα ξημερώματα στη Λαμία, όπου το όχημα έπεσε πάνω σε δύο παρκαρισμένα αυτοκίνητα, στην οδό Καρπενησίου.
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένα μπλε Volkswagen, στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί και οι οποίοι επέστρεφαν από διασκέδαση,
Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσιεύει το lamiareport, ο οδηγός του μπλε αυτοκινήτου χάνει το έλεγχο του οχήματος έπειτα από μία ελαφριά στροφή, περνάει στο αντίθετο ρεύμα και αφού το όχημα κάνει μία περιστροφή πέφτει πάνω σε ένα κόκκινο Starlet και στη συνέχεια σε ένα τζιπ Skoda.

Το αυτοκίνητο διακρίνεται να κινδυνεύει να τουμπάρει, όμως, σταματάει πάνω στα παρκαρισμένα οχήματα, πριν πέσει πάνω σε κολόνα.
Ο συνοδηγός του μπλε Volkswagen διακομίστηκε προληπτικά στο νοσοκομείο Λαμίας, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο 24χρονος οδηγός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε μεθυσμένος.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Ο CEO της Anthropic ζητά να πατήσει φρένο η ανάπτυξη της AI και προκαλεί ανησυχία
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: Σε δημοπρασία το θρυλικό «revenge dress»
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
iPhone Duo: Το design οι αντιγραφές και το μεγάλο μυστικό που έμεινε κρυφό
