Λαμία: Είπαν τα κάλαντα φεύγοντας έκλεψαν και τρία ποδήλατα
Άνοιξαν το σπίτι τους στη Λαμία για να ακούσουν τα κάλαντα από 3 ανήλικους ρομά και αυτοί φεύγοντας τους έκλεψαν και τα ποδήλατα.
Οι τρεις ανήλικοι το πρωί του Σαββάτου χτύπησαν τα κουδούνια σε μια πολυκατοικία της οδού Ολύμπου στη Λαμία, στη νότια πλευρά της πόλης, για να πουν τα κάλαντα όπως συνηθίζεται την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Αφού λοιπόν τραγούδησαν τα κάλαντα και πήραν το φιλοδώρημά τους, φεύγοντας άρπαξαν και τρία ποδήλατα τα οποία ήταν στην είσοδο της πολυκατοικίας δίπλα από τις σκάλες σύμφωνα με το lamiareport.
Οι ιδιοκτήτες όταν κατάλαβαν τι έγινε ενημέρωσαν την αστυνομία, ωστόσο οι κλέφτες είχαν εξαφανιστεί. Σύμφωνα με τις περιγραφές οι δύο είναι αδύνατοι με ύψος 1,70 και 1,80 περίπου και ο τρίτος εύσωμος και φορούσε γκρίζα μπλούζα.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Το ιδανικό πρωινό για το έντερο: Η πρωινή ρουτίνα των 8 βημάτων
Η Acer χτυπά το MacBook Neo εκεί που πονάει οθόνη 120Hz και διπλάσιες θύρες
Η επέτειος των 50 ετών Αρχιερατείας του Μητροπολίτη Αμβροσίου ΦΩΤΟ
N1 Casino: Πώς να Ελέγξετε τα Έξοδά σας με Έξυπνη Διαχείριση
Γιατί η Sony δεν βιάζεται καθόλου να βγάλει το PS6 και η απάντηση εκπλήσσει
Ζώδια σήμερα 18/8: πάθος, εγωισμός και συναισθηματικές υπερβολές!
Επίδομα θέρμανσης 2026-2027: Πότε ανοίγει το myΘέρμανση και πως θα κάνετε αίτηση
Meta και Google νικήθηκαν από έναν AI κολοσσό που δεν θα το περιμένε κανείς
