Λαμία: Θανατηφόρα πτώση ασθενή με κορονοϊό από τον δεύτερο όροφο νοσοκομείου
Ο 61χρονος νοσηλευόταν στην κλινική covid
Τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 61χρονος ασθενής με κορωνοϊό πηδώντας από τον δεύτερο όροφο του νοσοκομείου Λαμίας, όπου νοσηλευόταν.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, το συμβάν έγινε λίγο μετά τις 20:00 στο νοσοκομείο Λαμίας και συγκεκριμένα στο “Πέτρινο”, όπου στεγάζεται η κλινική covid.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 61χρονο Λαμιώτη, ο οποίος εισήχθη χθες στην κλινική και εκτός από τον κορωνοϊό αντιμετώπιζε και άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας.
Γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν μάταια να τον εμποδίσουν ενώ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση του και μία νοσηλεύτρια.
Ο άνδρας πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και βρέθηκε στο κενό. Αμέσως τον παρέλαβαν διασώστες και τον μετέφεραν στα Επείγοντα του νοσοκομείου. Ωστόσο λίγη ώρα αργότερα ο άνδρας κατέληξε.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Η «Μελοφωνία» στο Χορωδιακό Αντάμωμα Εξαμιλίων
«Έπαιρνα κολλαγόνο για 3 μήνες και αυτά είναι τα αποτελέσματα»
Barack Obama: «Η AI κινείται ταχύτερα ακόμη και από όσους την κατασκευάζουν»
Το 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Πάτρας στο 54ο Φεστιβάλ Βιβλίου ΦΩΤΟ
Καμένη κατσαρόλα: Το απλό «trick» με Coca-Cola που εξαφανίζει τα καμένα χωρίς τρίψιμο
