Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Βάφτισαν τον μονάκριβο γιο τους στο Ψυχικό – Οι καλεσμένοι και το εντυπωσιακό outfit της μαμάς ΦΩΤΟ

Ο μικρός που μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε ενός έτους, πήρε το όνομα Αλέξανδρος.

Λάουρα

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι, το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου βάπτισαν τον μονάκριβο γιό τους.

Η λαμπερή τελετή πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Νέο Ψυχικό και πλάνα από τη βάφτιση προβλήθηκαν στην εκπομπή “I Love Σου Κου”.

Λάουρα

Λάουρα

Ο μικρός που μόλις πριν από λίγες ημέρες έγινε ενός έτους, πήρε το όνομα Αλέξανδρος. Νονοί του μικρού Αλέξανδρου έγιναν δυο καλοί φίλοι της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι ενώ, το θέμα ήταν τα ζώα της ζούγκλας. Μάλιστα, στην πρόσκληση αναφερόταν ως dress code η… ζούγκλα.

Λάουρα Λάουρα

Ανάμεσα στα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στη βάπτιση του γιου της Λάουρας Νάργες και του Χρήστου Σαντικάι ήταν οι: Σάρα Εσκανάζυ, Μπο, Φελίσια Τσαλαπάτη, Νικηφόρος, Μαρία Καρλάκη, Ματίνα Ζάρα και Έλλη Γελεβεσάκη. Η Λάουρα Νάργες έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με μία τουαλέτα σε μπεζ αποχρώσεις.

“Ο μικρός μοιάζει και στους δύο, έχει πάρει την τσαχπινιά της Λάουρας, ήταν παιχνιδιάρης και λίγο από τη σοβαρότητα του Χρήστου” είπε ο ρεπόρτερ της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Λάουρα Λάουρα Λάουρα