Λάρισα: Κτηνοτρόφος ήθελε να κάψει χόρτα και 4 ημέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι και στη Λάρισα, η τραγική είδηση έχει σκορπίσει θλίψη.

ekab

Στα εγκαύματά του υπέκυψε κτηνοτρόφος στη Λάρισα, που ήθελε να κάψει χόρτα και αυτή αποδείχτηκε η αρχή του τέλους του με εγκαύματα σοβαρού βαθμού.

Επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι και στη Λάρισα, η τραγική είδηση έχει σκορπίσει θλίψη. Ο άτυχος κτηνοτρόφος είχε μεταφερθεί τραυματισμένος με έγκαυμα σε νοσοκομείο της πόλης και από εκεί στο «Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης. 4 μέρες μετά άφησε την τελευταία του πνοή, με τους στενούς συγγενείς του, να καλούνται να ανεβαίνουν έναν Γολγοθά. Αιτία του κακού, μια φωτιά που είχε ανάψει ο άτυχος άντρας, για να κάψει χόρτα έξω από τη στάνη του.

Εξέπνευσε στη Μονάδα Εγκαυμάτων του ΓΝ Θεσσαλονίκης «Γ. Παπανικολάου», όπου νοσηλευόταν ο 68χρονος Λαρισαίος κτηνοτρόφος. Ο άτυχος άντρας είχε υποστεί θερμικό έγκαυμα όταν το πρωί της περασμένης Παρασκευής 10 Φεβρουάριου ενώ βρισκόταν στο ποιμνιοστάσιό του στο Λιβάδι Ελασσόνας, προσπάθησε να κάψει χόρτα.

Ο κτηνοτρόφος σύμφωνα με το newsit.gr, άναψε φωτιά με τη χρήση εύφλεκτου υλικού έξω από το ποιμνιοστάσιο και για άγνωστους λόγους, υπέστη θερμικό έγκαυμα.

Ο ίδιος ο κτηνοτρόφος ζήτησε τη βοήθεια συγχωριανών, οι οποίοι με δικό τους επιβατικό αυτοκίνητο τον μετέφεραν στο Κ.Υ. Ελασσόνας, ενώ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στη συνέχεια, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπως και έγινε.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Ελευθερία, από το Αστυνομικό Τμήμα Πυλαίας-Χορτιάτη παραγγέλθηκε ιατροδικαστική έκθεση, ενώ την υπόθεση ερευνά το Αστυνομικό Τμήμα Ελασσόνας.

 

Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News

pelop Google news bing news pelop whatsapp Pelop