Λάρισα: Νεκρός εκπαιδευτικός εντοπίστηκε σε χωράφι
Ο 56χρονος εκπαιδευτικός είχε πάει στο χωράφι του, λίγο έξω από τη Λάρισα και άφησε την τελευταία του πνοή.
Τραγικός ήταν ο επίλογος ενός εκπαιδευτικού, ο οποίος πέθανε στο χωράφι που σκάλιζε έξω από τη Λάρισα.
Οι συγγενείς του, περιμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης
Ο 56χρονος εκπαιδευτικός είχε πάει στο χωράφι του, λίγο έξω από τη Λάρισα και άφησε την τελευταία του πνοή. Η σορός του μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο άτυχος άντρας δεν επανήλθε.
Μεγάλη θλίψη στην κοινωνία της Δήμητρας, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή της Αγιάς στη Λάρισα, έχει φέρει το άκουσμα του απρόσμενου του θανάτου 56χρονου γεωργοκτηνοτρόφου – εκπαιδευτικού, ο οποίος βρέθηκε το Σάββατο 27 Μαϊου του 2023, λίγο πριν το μεσημέρι, από συγχωριανό του, νεκρός στο χωράφι όπου σκάλιζε.
Σύμφωνα με το choraagia.gr το άψυχο σώμα του εκπαιδευτικού παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αγιάς και παραγγέλθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αγιάς η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής.
Η «Πελοπόννησος» και το pelop.gr σε ανοιχτή γραμμή με τον Πολίτη
Η φωνή σου έχει δύναμη – στείλε παράπονα, καταγγελίες ή ιδέες για τη γειτονιά σου.
Ακολουθήστε μας για όλες τις ειδήσεις στο Bing News και το Google News
Από το Δίκτυο
Τέλος το Call of Duty Warzone σε PS4 και Xbox One τι γίνεται με όπλα και skins
Πάτρα: Μια ξεκαρδιστική stand-up βραδιά έρχεται στο θέατρο ACT
Γιατί το ανθρακούχο νερό χωρίς ζάχαρη αποκαλείται slimline στη Βρετανία
Samsung Galaxy S27 Ultra: Νέα διαρροή αλλάζει τα δεδομένα για τον επεξεργαστή του
Μόδα και τέχνη στο – Οι πιο τολμηρές παρουσίες στο LACMA Gala
