Λάζαρος Λασκαρίδης: Ποια η κατάσταση της υγείας του – Το ιατρικό ανακοινωθέν 

Ποια η κατάσταση υγείας του αντιδήμαρχου Καλλιθέας, Λάζαρου Λασκαρίδη, σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Λασκαρίδης

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ο δημοσιογράφος και αντιδήμαρχος πολιτισμού Καλλιθέας, Λάζαρος Λασκαρίδης, ύστερα από το ατύχημα που είχε, πέφτοντας από μπαλκόνι σε εκδήλωση στη βιβλιοθήκη του δήμου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο Λάζαρος Λασκαρίδης μεταφέρθηκε ως πολυτραυματίας στα επείγοντα του νοσοκομείου Γεννηματάς, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών.

Υπεβλήθη σε χειρουργείο στο κεφάλι, καθώς έχει αιμάτωμα με την κατάστασή του να είναι κρίσιμη.

Το δελτίο Τύπου για τον τραυματισμό του Λάζαρου Λασκαρίδη από το νοσοκομείο:

«Άνδρας , ημεδαπός , Αντιδήμαρχος Καλλιθέας (Λ.Λ) ,διακομίσθηκε στα Επείγοντα του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς» στις 27/4/2023 και ώρα 18.24 ως πολυτραυματίας, σε κωματώδη κατάσταση με θλάσεις στον εγκέφαλο και κατάγματα αυχενικής και θωρακικής μοίρας της σπονδυλικής στήλης καθώς και κατάγματα πλευρών .

Διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι –μετά από αξονική τομογραφία εγκεφάλου και θώρακα – από την Νευροχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου.

Μεταφέρθηκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας της Νευροχειρουργικής Κλινικής όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κλινική κατάσταση και τις επόμενες ώρες θα μεταφερθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γ.Ν.Α «Γ. Γεννηματάς»”.

Ο Λάζαρος Λασκαρίδης το απόγευμα της Πέμπτης βρισκόταν σε εκδήλωση εγκαινίων βιβλιοθήκης στην Καλλιθέα, όταν κάποια στιγμή ακούμπησε σε κάγκελο μπαλκονιού, το οποίο υποχώρησε, με συνέπεια να πέσει στο κενό και να χτυπήσει σοβαρά..